Egy Londonban élő magyarral is találkozott Orbán Viktor

2021. május 29. 23:01

Egy Nógrád megyéből származó szakácsnővel beszélgetett a kormányfő.

2021. május 29. 23:01
null

A Nógrád megyei Jobbágyiból származó, de hét éve Londonban élő szakácsnővel is találkozott Orbán Viktor – derül ki a kormányfő Facebook-oldalára feltöltött videóból. Réka elmondása szerint tavaly haza akart költözni, de a járvány ebben megakadályozta. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Orbán Viktor pénteken Boris Johnsonnal tárgyalt, a kétoldalú megbeszélés után nem sokkal a magyar kormányfő sajtótájékoztatót is tartott, ahol elmondta, hogy a tárgyalások két fő pontja az energia- és védelmi ipar volt.

Nyitókép forrása: Facebook

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. május 30. 15:43
Na most el tudnák képzelni azt az életképet, hogy Orbán első londoni programján miután Boris gyerek úgy kiosztotta mint még eddig senki sem, elviszik az első étterembe, ahol egy olyan magyar szakácsnő gályázik, mint a legtöbb-ben aki pont az ö rendszere elől menekült el Magyarországról ? Előtte egy héttel kerestek egy olyat és találtak nagy nehezen mint ez a statiszta !
kizökkentidő
2021. május 30. 13:45
Ez a hölgy olyan mint a belpesti értelmiség egy része, akik becsomagolt bőröndökkel várják(?), hogy végre haza mehessenek.
Pelso j.
2021. május 30. 13:31
"haza akart költözni" A beszélgetésért kapott pénzből biztosan futja repülőjegyre.
Paskai
2021. május 30. 11:04
Nem kellene sem energiát, sem fegyvereket vásárolni senkitől az adófizetők kontójára, ezeket helyben is meg lehe termelni. Akár otthon marad valaki, akár elmegy, a besúgók gyűrűje veszi körül: ez a világfalu, plusz a nyomor mindenhol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!