Egy üzbég anyuka bedobta kislányát az állatkerti medvéhez

2022. január 31. 12:10

A kislányt az állatkert egészségügyi dolgozója látta el, majd mentővel szállították kórházba.

2022. január 31. 12:10
null

Gyilkossági kísérlet vádjával indítottak eljárást egy nő ellen Üzbegisztánban, miután bedobta hároméves kislányát a taskenti állatkert medvéjéhez – írja a helyi sajtó. A január 28-án, pénteken történt esetről az állatkert térfigyelő kamerája készített videót.

A felvételen látni, ahogy a nő átemeli a korláton a kisgyereket, majd beejti a medve kifutójába. A gyerek nagyjából öt métert zuhant, fejjel lefelé, egy árokba. A medve ekkor gyorsan odament hozzá, de azt a videón már nem látni, hogy mit csinált. Az állatkert közlése szerint a Zuzu névre hallgató kaukázusi barnamedve csak megszagolta a hozzá bedobott kislányt, majd elsétált tőle. A gondozóknak ezután sikerült elcsalniuk onnan a medvét egy belső helyiségbe.

A kislányt az állatkert egészségügyi dolgozója látta el, majd mentővel szállították kórházba. Az üzbég egészségügyi minisztérium közlése szerint a gyerek kisebb sokkot kapott, nyílt seb keletkezett a fején, és agyrázkódást szenvedett a zuhanástól, de jó állapotban van. Az állatkert jelezte, hogy kifizetik a lány kezelési költségeit.

Az üzbég ügyészség sajtóosztálya közölte: emberölési kísérlet vádjával indítottak eljárást a nő ellen.

 

Nyitókép: Ilya Naymushin / Sputnik / AFP. Illusztráció.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. február 01. 10:32
Ez az üzbég anyuka vállal téglaarcú nagyfiúkat is?
difluss
2022. február 01. 10:06
A nőt felakasztani!
flesh ripper
2022. február 01. 10:01
Ez nem "anyuka", még "üzbég anyuka" sem, hanem egy olyan kegyetlen gyilkos bestia, akit el kell törölni a Földről. Mégpedig szörnyű kínok között.
Burmin
2022. január 31. 21:28
Bozse moj !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!