Kreml: Nem halad a béketárgyalás, el kell végezni a házi feladatot

2022. március 21. 21:35

Az oroszok szerint még egyeztetni kell bizonyos dolgokról.

2022. március 21. 21:35
null

A béketárgyalásoknak előre kell haladniuk azelőtt, hogy Vlagyimir Putyin és Volodimir Zelenszkij találkozhatna – mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Ahhoz, hogy a két elnök találkozójáról beszélhessünk, először muszáj elvégezni a házi feladatot. Megbeszéléseket kell tartani, és meg kell egyezni bizonyos dolgokról

– mondta. Hozzátette továbbá, hogy a béketárgyalásokon nem sikerült jelentős előrelépést megvalósítaniuk ennek érdekében.

Nyitókép: MTI/EPA/Atef Szafadi

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. március 22. 19:23
Ha Orbán ennyire akarja a békét, máris induljon Szijjártóval Putyinhoz és győzzék meg. Minden más csak mellébeszélés. Ha maradnak Putyinnál, túléljük.
Frutti
2022. március 22. 06:32
én nem bírom a szankciókat, szívás, mást akarsz büntetni, magadat bünteted! dupla szívás bumeráng effektus a szankció gyerekes dolog nem vezet semmi jóra a végleges rossz melegágya! magyarabbul: A SZANKCIÓ FASZSÁG!
pitypang1125
2022. március 21. 22:38
Megúnják a russzkik a játékot, és hamar rövidre zárják a dolgot. De ne legyen igazam. Ha az USA már a nyert háború legvégén elpusztított atommal ki tudja hány embert, és olyan városokat, amiknek hadi okokból nem volt jelentősége, akkor ezt sajnos az Oroszok is megfogják tenni, ha rákényszerítik őket.
amca
2022. március 21. 22:31
Amerika 1950 óta permanensen háborúzik Zseniális JUSA,,ő háttérből . Ekadja a fegyvereit. Uzsora kölcsön. Majd újjáépítési kölcsön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!