Infarktusban elhunyt a texasi mészárlásban meggyilkolt tanárnő özvegye

2022. május 27. 10:26

Huszonnégy éve voltak házasok, négy gyermekük volt.

2022. május 27. 10:26
null

A keddi texasi iskolai lövöldözésben a fegyveres támadó 19 gyereket és két felnőttet ölt meg. Az egyikük Irma Garcia volt, aki 23 éve tanított az iskolában. A BBC írta meg, hogy a lövöldözés után két nappal elhunyt a nő férje, Joe Garcia. A férfival szívinfarktus végzett.

A pár huszonnégy éve volt házas, négy gyermekük volt. Csütörtökön online adománygyűjtés indult a családnak,

eredetileg 10 ezer dollárt akart Irma Garcia nagybátyja összeszedni, a cikk írásának pillanatában már 1,6 millió dollárnál járnak.

A családtagok közül többen kifejtették a közösségi médiákban, hogy a férj a gyászba halt bele. A Fox helyi csatornájának riportere arról számolt be, hogy a férfinak megállt a szíve.

Nyitókép: Twitter

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tisza009
2022. május 27. 18:58
Jaj, az együttérző jófej amerikaiak gyorsan felhívják az adományvonalat, aztán csekkolják, hogy a saját fegyver csillog-e fiókban. 1,6 millával tisztára mossátok a mocskos lelkiismereteteket?
21 gramm
2022. május 27. 13:37
El nem tudom képzelni, hogy ahol a szabad fegyverviselés és a válságosan drogszennyezett társadalom mellett/miatt heti rendszerességgel történnek lövöldözős tömegmészárlások, nagy arányban oktatási intézményekben, ott miért nem kötelező fegyveres biztonsági őröket alkalmazni az iskolák biztonságának érdekében???
barany
2022. május 27. 13:33
Megrendítő. A mindenkori amerikai elnök és politikai elit szégyene, hogy ezt a fegyveres őrültséget képtelenek megszüntetni. Nyilvánvalóan a fegyveripar és a fegyverkereskedő lobby "nyomása" miatt.
simonvitéz
2022. május 27. 12:35
Ha Amerikában élnék, garantáltan nem járatnám iskolába a gyerekemet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!