Videón az isztambuli Pride-résztvevők és a rendőrség közötti összecsapás

2022. június 27. 18:29

Nem volt egy békés rendezvény a melegfelvonulás a muszlim országban.

2022. június 27. 18:29
null

Könnygázt vetettek be a Pride ellen Isztambulban, százak vettek részt a felvonuláson a tiltás ellenére – írtuk korábban az isztambuli Pride eseményeiről beszámolva.

A melegfelvonulásra több százan gyűltek össze, azonban a rendőrség néhány órával a kezdés előtt be is tiltotta a demonstrációt, az „erkölcsöt sértő” megmozdulásokról hozott törvényre hivatkozva, majd  könnygázt vetett be a város európai részében felvonuló tiltakozókkal szemben. Más jelentések arról számoltak be, hogy a rendőrök műanyaglövedékekkel lőtték az összegyűlteket. A szervezők szerint néhány részvevőt őrizetbe is vettek.

Most egy videó is felkerült az egyik közösségi oldalra az eseményekről.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvass
2022. június 28. 14:46
Há' így akartok ti eutakságott ??? Há' ti mitt kébzelltekk ??? Há' így bántok ti a szegény elembélű kissebségell. Há ebbő max. egy hetescikkej jöhet össze, nemám a ZEUtaksággg!!!
Antal Béla
2022. június 28. 07:31
1. szinte több a sajtós, mint a felvonuló 2. úgy élünk Rómában, mint a rómaiak. Ez egy muszlim ország, akinek nem tetszik menjen a hollandokhoz vagy a németekhez.
Carcess
2022. június 28. 06:36
elvonatkozva az esettől azt látom mindenhol, hogy a rendőr utasít valamire az ember meg vitatkozik ellenkezik azután csodálkozik ha kap egy maflást ez jellemző már minden viszonylag demokratikus országra bazdmeg ha a rendőr mond valamit csináld meg :D
krampus
2022. június 28. 03:12
De buzulas az nuku!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!