CNN: Konzervatív amerikaiak nyíltan rajonganak Orbánért, aki hazájában lerombolta a demokráciát

2022. október 12. 10:01

A portál szerzője szerint a magyar kormányfő még a bevándorlókat is „démonizálja”.

2022. október 12. 10:01
null

Az amerikai CNN szerzője, John Blake az amerikai demokrácia, valamint a nemzetépítés útjait tárgyaló esszéjében arról ír, hogy sok mai amerikai elveszítette a hitét egy modern közösség létrehozásának lehetőségében.

Egy ilyen nemzet sok etnikumú lenne, érvel, számos vallással megspékelve, amely jól tükrözi az ország demográfiai változásait. Ugyanakkor az amerikaiak 64 százaléka véli úgy, hogy a demokrácia válságban van, és veszély leselkedik rá, teszi hozzá.

Konzervatív amerikai politikusok nyíltan rajonganak Orbán Viktorért, pedig a miniszterelnökre sokan a magyarországi demokrácia lerombolójaként tekintenek, aki démonizálja a bevándorlókat.

Nyitókép: Facebook

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vicomt
2022. október 12. 15:49
Hogy Orbánért rajonganak a konzervatív amerikaiak?Érzik azt,hogy a biden rezsim káoszt hoz amerikára.Olyan káoszt,hogy akár megsemmisítheti azt a képet,amit a világ amerikáról tud,és ahogy elképzeli.A Great Reset kinek segít?A gazdag globális elitnek.Az európai nemzetek elszegényítése a cél.Már megindult a folyamat régen.Most kezd beérni a buzi globális elit elképzelése.Orbán Viktor tükör tisztán látja a valóságot.Még jó hogy van egy ilyen ember.Nagyszerű stratéga.Hajrá Orbán Viktor!!!
Láncfűrészes Attasé
2022. október 12. 15:42
Azt ők is érzik, hogy Trump nem éppen egy államférfi alkat, hanem a redneckeknek beszélő troll, ami azért nem igazán kóser. (Vagyis hogy igen, de ez már legyen az ő bajuk.) Trump bőven kevés lehet a következő választáson... Még egy Biden is lenyomta :DDDD Az idő meg nem nekik, hanem a demokratáknak dolgozik meg az ocsmámy woke-nak... Sok idejük nem maradt, hogy kukázzák Trump-ot és mást jelöljenek.
kortárs
2022. október 12. 15:10
Én meg úgy tekintek Orbán Viktorra, aki kiterjesztette a demokráciát és a szabadságot a magyarokra, azokra is akik tisztelik szent királyainkat, szokásainkat, akik örülnek hogy magyarok, akik büszkék hazájukra, akik elutasítják a marxista-lukácsista terrort és áltudományokat, akik műveltek és akik hisznek Magyarországban! (No ez fáj a komenista családoknak és új megvátójuknak Soros elvtársnak.)
Kivűlálló
2022. október 12. 14:09
"CNN: Konzervatív amerikaiak nyíltan rajonganak Orbánért, aki hazájában lerombolta a demokráciát" Egyvalamit értsen meg a CNN! a magyar kormányt már negyedszer választották meg 2/3-al! Miért? mert a magyaroknak így tetszik, ezt szeretik és nem kérnek mást! Ha nyugatnak a "másik fajta demokrácia" tetszik, hát csinálják, de amagyarokéba ne szóljanak bele! Egyébként meg... nyugati demokrácia = diktatúra = kommunizmus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!