Patrióta: Nagyon durva a migrációs helyzet, miért nem beszél erről senki? (videó)

2022. december 13. 18:54

Az illegális határátlépők egyre agresszívabbak – mutatnak rá.

2022. december 13. 18:54
null

Kedd este új videóval jelentkezett a Patrióta Youtube-csatorna, amelyben azzal foglalkoztak, hogy bár durvul a déli határokon a migrációs helyzet, mégi kevés szó esik róla. 

A videó mellé fűzött kísérőszövegben úgy fogalmaztak, hogy

Mindig visszajönnek - Lövöldözésig fajult a migrációs helyzet Horgoson

Tavaly ottjártunkkor Horgos egy volt a határ menti álmos települések közül, de a migránsok tömeges jelenléte akkor is beárnyékolta a mindennapjait. Láttuk a boltba tartó közel-keleti és afrikai férfiakat, beszéltünk helyiekkel és migránsokkal, s az a kép alakult ki, hogy az ideérkezők egy része bizony nem feltétlenül viselkedik úgy, ahogy vendégségben elvárható lenne.

Veszélybe került az európai jövő

Majd azzal folytatták, hogy „a bevándorláspárti nyugati országokban teljesen megbukott az integráció, veszélybe került az európai jövő”.

Ezt követően arra hívták fel a figyelmet, hogy

„Hogy miért? Az kiderül a Patrióta migrációs videójából, mint ahogy az is, a határsértők milyen új módszerekkel akarnak bejutni Magyarország területére, és mi lett az embercsempészek milliós üzlete, amivel kaszálnak” – írták a Youtube-csatornán.

A teljes videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. december 15. 08:20
Patrióta,a fidesz agitprop gittegylete..
Senki Alfonz
2022. december 14. 22:49
Már sokszor leírtuk a megoldást a villanypásztortól az éleslőszerig, de senki nem veszi a lapot! A szerbek most lapulnak, hogy bemehessenek az EU-ba, de bent majd betáraznak a határőreik és akkor nyugtunk lesz!!!!
Odone Ricci
2022. december 14. 17:07
Holnap Brüsszelben főleg három téma kerül terítékre. 1) Energiaellátás 2O23-ban és gáz- és villanyenergia max. összege 2) A quótázás helyett (mely nem működött) Európa külső határainak védelme fontos - akár összefogással is (Meloni javaslata) Talán szó lesz az NGO-szervezetekről is, hiszen az egyik alelnök lebukott a nagy pénzek elfogadásában és a pénzmosást is vizsgálják 3) Ukrajna - anyagi és fegyveres segítsége.
Rasdi
2022. december 14. 16:25
Legalább hetente, de talán többször is beszél az aktuális helyzetről az M1 reggeli műsorában Bakondy úr. Meg halljuk az olaszországi helyzetet is. Szóval itt Magyarországon nincs elhallgatva. Más a kérdés Európa többi részével. Hogy ott a "Független Objektív Sajtó" hogyan működik, azt csak sejtem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!