Így neveli három fiát Megan Fox

2023. június 09. 20:28

„A hollywoodi genetikai szűk keresztmetszet az evolúciós biológia egyik nagy rejtélye” – reagált a képekre egy konzervatív politikai kommentátor.

2023. június 09. 20:28
null

Megan Fox, amerikai színésznő és modell három fiú gyermeket nevel. A közösségi médiában megjelent képek alapján a színésznő mindhárom fiát lányként neveli. Ezzel kapcsolatban Ben Saphiro, konzervatív politikai kommentátor Twitter-oldalán azt írta: 

„A hollywoodi genetikai szűk keresztmetszet az evolúciós biológia egyik nagy rejtélye. Vagy ez egy társadalmi fertőzés, amit az elcseszett szülők táplálnak. A kettő közül az egyik.” 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BLaci
2023. június 11. 16:37
Celine Dion is hozzá hasonló barom. Van még ott ezekből bőven.
Saksafar
2023. június 11. 10:46
A b. k. anyját, ettől a full degenerálttól miért nem veszi el a gyámhatóság azonnal mindhárom gyereket? A gyerekek érdeke nem sérül, hogy a barom anyjuk a saját elborult elméje alapján neveli őket? Ugye mennyire kell az összes lmbt-snek gyerek? Szinte kizárt, hogy a társadalom számára hasznos felnőttet neveljenek belőlük. Újabb zavart agyú hülyékkel terhelik a társadalmat.
Ma is bukik a Zorbán...
2023. június 11. 10:04
Tíz éven belül szerintem látni fogjuk az ottani Kék fény-ben, hogy megtalálták ennek a ribancnak a rituálisan feldarabolt holttestét és letartóztatták a három "lányát" ezzel összefüggésben.
ThuleanPerspective
2023. június 11. 08:49
Amúgy egyik fia se 'nőies" , ha nem lenne hosszú hajuk-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!