Egy korszak lezárul: már a Zoom is visszaparancsolja a dolgozókat az irodába

2023. augusztus 11. 08:29

A hibrid megközelítésben hisz a vállalat.

2023. augusztus 11. 08:29

A Zoom Video Communications, az otthoni munkavégzés korszakának egykori „kedvence”, visszahívja a dolgozókat az irodába – jelentette a Los Angeles Times

A munkahelyük közelében élő alkalmazottaknak heti két napot kell az irodában tartózkodniuk

– mondta a vállalat szóvivője. Elmondása szerint a Zoom számára a „hibrid megközelítés” a leghatékonyabb, mert így „jobban tudja majd használni saját technológiáit, folytatni az innovációt és támogatni globális ügyfeleit”.

Ezt is ajánljuk a témában

A Zoom videokonferencia-szoftvere a világjárvány alatt ért el átütő sikert, amikor egész iparágak számára tette lehetővé a virtuális kommunikációt. A vállalat azonban a járvány utáni világban viszont már nehezen tudta fenntartani növekedését. Részvényeinek árfolyama, amely 2020 márciusa és októbere között megötszöröződött, azóta a járvány előtti szintre esett vissza.

***

Nyitókép: Jonathan Raa / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. augusztus 11. 11:32
A gondos gazda szeme hizlalja a jószágot. Az alkalmazottak nagy része nem igazán dolgozik, ha nincsen szem előtt, nem látja a rabszolgahajcsár. Ezért a távmunka otthonról a legtöbb esetben nem hatékony.
Zsolakomarom
2023. augusztus 11. 10:56
En nem hiszek a hibrid megkozelitesben 100% home ofisz, vagy terelhetik az anyjukat, az OLba
Beszélgető
2023. augusztus 11. 09:31
Minden csoda három napig tart. A zoom csodája egész jól teljesített, de egyszer minden véget ér. Többé nem lehet a nappaliban tangában bedolgozni a cégnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!