Musk cowboykalapban és napszemüvegben élőzött Texasban, bemutatva a migránsok agresszivitását

2023. szeptember 29. 10:30

A milliárdos szerint összeomlik az Egyesült Államok, ha nem akadályozzák meg az illegális bevándorlást.

2023. szeptember 29. 10:30

A milliárdos Elon Musk csütörtökön bejárta az Egyesült Államok déli határát Texasban, és figyelmeztetett, hogy „eléggé szélsőséges” migránsok lépnek át az Egyesült Államokba. Muskot – az X, korábban a Twitter tulajdonosát – Tony Gonzales texasi képviselő kísérte el látogatására Eagle Passba, egy olyan városba, amely a múlt héten rendkívüli állapotot hirdetett a migránsok ezreinek érkezése miatt.

Ezt is ajánljuk a témában

A cowboy-kalapot és aviator napszemüveget viselő Musk élőben közvetítette első kézből származó megfigyeléseit, és elmondta Gonzalesnek, hogy bár „rendkívül bevándorláspárti”,

nem hiszi, hogy az embereket be kellene engedni az Egyesült Államokba, ha megszegik a törvényt.

„Hogy egyértelmű legyen, mindketten nagyon is támogatjuk a legális bevándorlást. Szerintem bárkit, aki szorgalmas és becsületes, és valóban hozzá fog járulni a gazdasághoz, be kell engednünk” – mondta Musk.

Ezt is ajánljuk a témában

Az országba érkező emberek áradata olyan nagy, hogy Musk szerint ez „a szociális szolgáltatások összeomlásához vezet, még Amerika legnagyobb városa, New York is megrogy az alatt nyomás alatt, hogy mennyi illegális bevándorló érkezik a városba”. „Ha New York nem tudja kezelni, akkor az ország nagyjából egyetlen része sem tudja” – folytatta Musk. „Szóval,

ha nem teszünk valamit hamarosan, akkor, ahogy mondtam, összeomlanak a szociális szolgáltatások, ahogy azt New Yorkban már látjuk.”

A Transactional Records Access Clearinghouse (TRAC) nonprofit szervezet által elemzett adatok szerint

az elmúlt 11 hónapban 1,23 millió migráns lépte át az Egyesült Államok déli határát.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szily László

444

Idézőjel

...miközben a kis X AE A-Xii-vel az ölében tárgyalt Novák Katalinnal a családokról.

***

Nyitókép: képernyőfotó

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Józsi6
2023. október 01. 08:37
Nem fog összeomlani az USA szociális hálója. Már biztos főtik valahol a szociális NATO-t: ha valahol nem tud működni, akkor a többineknek meg kell segíteni. Európa fogja etetni a dél-amerkai sáskákat.
szarvas-2
2023. szeptember 30. 13:40
Le fogják fasisztázni a mélyállamos zsidó "médiákok".
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 29. 12:40
Egy ámerikai zsidónak nem tetszik, hogy a gyarmatokról ellenórizetlenül jönnek azok akiket a nagyapja még kurva nagy haszonnal adott el a rabszolgapiacon.
Daemon6666
2023. szeptember 29. 12:20
Azért annak van egy diszkrét bájam, hogy a texasi képviselő, akit Gonzalesnak (!) hívnak, aggódik az illegális bevándorlók miatt. De a demokraták azzal sem tudtak mit kezdeni, hogy Trump növelni tudta a támogatását mind az afroamerikai, mind pedig a latino közösségben. Talán van összefüggés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!