Orosz üzletfelei leitatták Muskot, még el is ájult

2023. szeptember 12. 17:11

Sőt, lefejelte az asztalt.

2023. szeptember 12. 17:11

Elon Musk elájult, miután túl sok vodkát ivott egy orosz üzletfelekkel folytatott tárgyaláson – derül ki az üzletember frissen megjelent önéletrajzi könyvéből.

A rakéták vásárlásáról folytatott találkozó még 2002 előtt volt, azelőtt, hogy Musk megalapította volna a SpaceX-et. A „Mars Oasis” elnevezésű projekt keretében egy üvegházat küldött volna fel a Marsra, ezért tárgyalt rakéták vásárlásáról orosz üzletemberekkel Jim Cantrell rakétamérnök és Adeo Ressi, a The Founder Institute vezérigazgatójának kíséretében – írja az Insider.

A három férfi útközben megállt Párizsban, ahol késő éjszakáig buliztak és ittak. 

Később, egy moszkvai étterem különszobájában találkoztak az üzletemberekkel, ahol nagy adag felest, és hozzá csak apró falatokat kaptak.

A beszélgetés egy pillanatában Musk elájult, a feje pedig az asztalra csapódott, írja a szeptember 12-én megjelent könyvben Walter Isaacson.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AFP/ANGELA WEISS

 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. szeptember 13. 23:33
Húha! "Elon Musk passed out drunk in Moscow A new biography has revealed that the future tech magnate drank too much vodka while on a 2002 business trip to Russia Future Tesla and Sp" Azannya! 21 éve? Nincs ez a cikk elkapkodva? https://ground.news/article/musk-passed-out-drunk-in-moscow
KBA98
2023. szeptember 13. 16:05
Ki az, aki ilyen balfaszságot le mer írni?
EX_Terminator
2023. szeptember 13. 11:48
Oroszos tempó... Máj nem marad szárazan. :D
Namond
2023. szeptember 13. 09:02
Ezért és ilyenekért nem érdemes a hírlevélre feliratkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!