Putyin, a jet-ski és az orosz elnök meztelen úszása – elképesztő sztorit mesélt a Bild volt főszerkesztője

2023. november 19. 14:05

Kai Diekmann tanulságos tapasztalatát mesélte el az orosz elnökkel.

2023. november 19. 14:05
null

Kai Diekmann, aki több mint 15 éven keresztül volt a Bild főszerkesztője, az MCC vendége volt. A pódiumbeszélgetés során a vendég többek között egy érdekes anekdotát is megosztott arról, hogy milyen ember is Putyin – írta meg vasárnapi cikkében az Index.

A 2001-es terrortámadások után lehetősége volt interjút készíteni az orosz elnökkel.

A korábbi főszterkesztő szerint az egész találkozó rettenetesen furcsa légkörű volt szerinte, amelyen előkerül Putyin szokása, amely szerint úgy mutatja be dominanciáját, hogy meghökkenti és összezavarja ellenfeleit.

Esetében az történt, hogy az orosz elnök elvitte őt jet-skisni, meztelenre vetkőzött és megkérdezte, hogy csatlakozik-e hozzá úszni.

Rettenetesen ki volt sportolva, én pedig nem, és pontosan tudtam, hogy festek mellette. Csak ránk kellett nézni, nyilvánvaló volt a különbség. Azt akarta, hogy így fotózzanak le minket, a belföldi propagandának szánta az egészet”

 – fejtette ki a Bild volt főszerkesztője.

Diekman azután amellett foglalt állást, hogy Putyin mindig is az a kegyetlen mészáros volt, mint akinek az ukrán háború miatt tűnik, csak nem figyeltek rá eléggé. Az orosz elnök pedig mindig megtalálja az ember gyenge pontját, és váratlanul felhasználja ellene.

Nyitókép: Mikhail METZEL / POOL / AFP

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2023. november 19. 20:17
Ezen a történeten még csiszolgatni kéne. Például jön Putyin szolgálatos rozsomákja és leharapja az újságíró dákóját. Onnantól kezdve már csak Gyíkmannak hívják
Tapeino
2023. november 19. 16:14
Ez most itt egy hír akart lenni???
Kormánypárti2
2023. november 19. 15:46
Elírták a nevét, vagy nem merték csak egyszerűen leírni hogy Dikmán!
victory
2023. november 19. 15:14
Puhapöcs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!