A TikTokon terjed a legszörnyűbb karácsonyi lánykérés: a nő nemet mondott, a férfi pedig visszavitte a gyűrűt (VIDEÓ)

2023. december 30. 11:32

Nem lett annyira romantikus az olaszországi leánykérés, mint amennyire tervezte a fülig szerelmes férfi.

2023. december 30. 11:32

Egy, a TikTokra felkerült videó valószínűleg az egyik legszerencsétlenebb kimenetelű lánykérést örökítette meg. A Valerio nevű férfi december 24-én, Róma egyik legforgalmasabb utcájában, a Via dei Condottin kérte volna meg szerelme kezét

A lánykérésnek azonban egyáltalán nem örült a férfi párja. Amikor férfi letérdelt kedvese elé, a nő kétségbeesve kérlelte párját, hogy álljon fel. Ezután Valerio megkérdezte, „akkor ez most egy igen vagy egy nem?” A kérdésre határozott választ adott a nő:

„Nem!”

A férfi végül azzal a szöveggel osztotta meg a videót, hogy szerencséje van, hogy a Cartier 30 nap visszavásárlási garanciát biztosít.

@herclueless Good @Cartier has a 30day return policy @herclueless ♬ original sound - herclueless

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2024. január 12. 22:28
Ahogy ismerem az olaszokat valami gagyit akart odanyomni azzal, hogy a sötétben úgysem veszi észre a csaj, reggelre meg úgyis elhúz. Nyilván volt a zsebében még egypár másik.
Tolókapu
2023. december 30. 19:50
Nem nagyon hatotta meg a csajt a pasi. A pasi sem szomorkodott, hogy kosarat kapott, hanem, ezután, a gyűrű árának visszakapására fókuszált. Modern lánykérés, gyorsan lezajló érzelmek, még gyorsabb továbblépés. Majd legközelebb, egy másik pasit fog megkérni az utcán!
masikhozzaszolo
2023. december 30. 16:30
legszörnyűbb A legszörnyűbb ha felesége lett volna. Ráadásul Olaszországban. Még tizediknek se lenne jó. Tizedik feleségnek.
Akitlosz
2023. december 30. 14:57
Az a legundorítóbb vonásuk a politikusoknak, újságíróknak, reklámozóknak, hogy hülyének nézik a közönségüket és megpróbálják átverni, becsapni. :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!