Már Isaac Newton is fekete a brit televíziós sorozat szerint

2023. december 07. 19:28

Nem hagyták szó nélkül az internetezők a történelemhamisítást.

2023. december 07. 19:28

Az internetezők össztüze alá kerül a Doctor Who című angol sci-fi sorozat miután a készítők a 60. évfordulós epizódjában feketeként ábrázolták Isaac Newton fizikust – írta a joe.co.uk

Paul Golding, a jobboldali Britain First párt vezetője szerint, amit a BBC csinált az 

a történelem meghamisításának legborzalmasabb formája. 

Darren Grimes politikai kommentátor azt emelte ki, amellett, hogy a sorozat fő karakteres nemrég homoszexuális lett, és a sorozatban megjelentek különböző transznévmások, és transzkarakterek, most pedig még Isaac Newtonból is kevert fajút csináltak a készítők.

Megjegyezte szerint ezzel a BBC leginkább maga alatt vágja a fát, hiszen csak azoknak kedvez, akik kampányt folytatnak azért, hogy megszüntessék a BBC állami finanszírozását. 

A GB News munkatársa, Paul Embery pedig „lekezelő ostobaságnak” nevezte a szereposztást.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Twitter / X 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. december 21. 18:17
Lord Greystoke nem lehetett néger. La nem csípte volna...
survivor
2023. december 21. 18:15
Sir Isaac SZŰZEN halt meg. Nem lehetett néger...
Man dinner
2023. december 17. 09:05
off: a kattintásvadászc címeknél már csak egy dolog zavar jobban.Az ilyenek: "Megjegyezte szerint ezzel a BBC". Túlnagy kihívás lenne a cikk elolvasása feltöltés előtt?
Advocate
2023. december 09. 13:12
Mindig van lejjebb! Kiváncsi vagyok mikor csinálnak néger Tarzant? Ja, valószinűleg soha! Nehogy már a majmok egy niggert neveljenek fel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!