Egy 13 éves lányt erőszakoltak meg migránsok Szicíliában

2024. február 05. 09:31

Hét egyiptomi bevándorlót gyanúsítanak a bűncselekménnyel, a lány barátját arra kényszerítették, hogy végignézze az erőszakot. Salvini a bűnösök kémiai kasztrálását követeli.

2024. február 05. 09:31

Hatalmas a felháborodás Olaszországban egy brutális nemi erőszak miatt.

A bűncselekményre Szicília tengerparti nagyvárosában, Cataniában került sor, az áldozat, egy 13 éves lány hiába könyörgött az elkövetőknek, amikor azok elkapták és egy nyilvános mosdóba hurcolták – szúrta ki a The New York Sun.

Az elkövetőkről a helyi lap – a Giorna di Sicilia – cikksorozatban több részletet is közölt, ketten közülük 18 évesek voltak és relatíve rendezett életet éltek, az egyikük letelepedési engedélyét várta és építkezésen dolgozott, a másik szakmai gyakorlatát töltötte (ők egyébként nem tevőleges résztvevői voltak az erőszaknak, hanem „csak” passzív megfigyelői); de előkerültek a főbűnösök is, akik lefogták és megerőszakolták a lányt. Kettő elkövető fiatalkorú, a többiek felnőttek. A cikkekből nem egészen világos, hogy az elkövetők ismerték-e korábban az áldozatot vagy annak a párját. Mindenesetre

a lány 17 éves barátját a vallomása szerint arra kényszerítették, hogy végignézze az erőszakot; egyébként több elkövetőt ő azonosított az eljárás során.

Volt az elkövetők között olyan is, aki szökni próbált, mindhiába, a rendőrök elfogták; a DNS-minták pedig egyértelműen az elkövetőktől származtak.

Jobboldali politikusok egyértelmű kapcsolatot látnak a beözönlő migránsok és a hasonló bűncselekmények elharapódzása között. A Forza Italiás Matilde Siracusano képviselő kijelentette, egyértelmű a kapcsolat az erőszak és a nyakló nélküli bevándorlás között. „Ehhez hasonló történetek folyamatosan ismétlődnek az egész országban. Csoportos szexuális erőszak, a leggyengébbek bántalmazása, a védtelen nők kényszerítése. Elvárjuk, hogy a bűncselekmény elkövetői fizessenek a tettükért! Semmi sem menti, ami történt” – fogalmazott. A Legát vezető Matteo Salvini miniszterelnök-helyettes pedig X-oldalán kifejtette,

a migránsokat nem csak kitoloncolni kell, hanem „a lehető legkreatívabb módon meg kell büntetni”.

„Ne gyere és ne beszélj nekem »toleranciáról« vagy »ballépésről«” – írta – „Az ilyen borzalmakkal szemben nincs kegyelem, csak egy gyógymód van: kémiai kasztrálás. Remélem, hogy a Liga által előterjesztett javaslatot mielőbb megszavazzák.”

Hogy a migrációval egyidőben egyre elterjedtebbé válik a bűnözés Olaszországban, már évekkel korábban is kimutatták.

Ezt is ajánljuk a témában

Kutatás: nő a migránsok általi bűncselekmények száma Olaszországban

Egyre növekszik a migránsok aránya az olasz bűnelkövetők között az olaszországi Hume Alapítvány kutatása szerint. Az elmúlt harminc év statisztikáit bemutató elemzés felhívja rá a figyelmet: a bevándorlók aránya növekedett a gyilkosságot elkövetők, a nemi erőszaktevők és a bántalmazók között is.

***

Nyitókép: Pixabay

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulszek
2024. február 15. 22:03
Miért lenne jó Salvini-nek vagy bárkinek ha az igazságszolgáltatás is az LMBT kukik számát növelné? Ha egyáltalán a gyakorlatban működik: https://qubit.hu/2023/07/26/hogyan-mukodik-a-kemiai-kasztracio-ha-mukodik-egyaltalan
2024. február 05. 22:08 Szerkesztve
Sziciliában egy sziciliai kiskorú lányt megerőszakolnak gyüttmentek..???!!! Ennél nagyobb bűn ott nem létezik.. (létezett????) No, ha ezek az elkövetők 3 nap múlva nem az öböl alján lesznek betoncsizmában, akkor a sziciliai maffiának is befellegzett.. Vagy éppen most operálják őket nővé... Onnantól már nem hiszek a szicíliai vérben... Töketlen européerek lettek..
Kotucso
2024. február 05. 20:16
A maffia sem a régi már. Húsz évvel ezelőtt a farkukat etették volna meg velük.
Natila
2024. február 05. 19:11
A kurva anyukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!