Sokkoló jelenetek: felgyújtotta magát egy férfi Trump tárgyalása közben (VIDEÓ)

2024. április 19. 20:59

Médiaértesülések szerint ez azután történt, hogy kiválasztották az esküdteket.

2024. április 19. 20:59
null

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

Egy férfi felgyújtotta magát a bíróság épülete előtt, ahol a Trump-per folyik – erősítette meg két rendvédelmi forrás a CNN-nek. „A férfi besétált a bírósággal szemben lévő parkba, és szórólapokat dobált a levegőbe” – mondta a CNN-nek egy magas rangú rendvédelmi tisztviselő. 

„Ezután előhúzott valamit egy hátizsákból – nem volt azonnal világos, hogy mi volt az a tárgy – és felgyújtotta magát” 

– mondta a tisztviselő.

A nyomozók most szedik össze a szórólapokat, amelyeket az ismeretlen férfi a levegőbe dobott – közölte egy másik magas rangú bűnüldöző tisztviselő. A CNN helyszíni stábja megfigyelte az egyik szórólapot. Ezen az állt, hogy „a NYU (New York University) egy maffiafront”, és különböző vádakkal illették az iskolát. „Legalább egy ember tűzoltó készülékkel próbálta eloltani a lángokat, egy mentős pedig odasietett a férfihoz, és megpróbált segítséget nyújtani” – mondta a CNN munkatársa, Laura Coates, aki a bíróság épülete előtt kibontakozó jelenetet narrálta.

A döbbenetes jeleneteket itt nézhetik meg:

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­­­n­y­­­o­­­k­ ­­­v­á­­­r­­­n­­­a­­­k­­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
victory
2024. április 20. 16:01
Legjobban sexykittyt érdekelte a hír
letsgobrandon-2-2
2024. április 20. 14:33
🍓 ️ Forró fideszesek szexet ak­ar­n­­­ak Trump tárgyalása közben is, ba­­sz­­d m­­eg ők­­­et 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
goldie-2
2024. április 20. 11:05
Idióták mindig akadnak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!