Miniszterinvázió a Balatonnál

2012. július 12. 10:08

Matolcsy György, Hende Csaba és Navracsics Tibor is a magyar tengernél nyaral majd.

2012. július 12. 10:08

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter pihenésképp két egyetemista fiával 1500 kilométeres biciklitúrára indul, Nándorfehérvártól Fiuméig tekernek majd. A Balatonnál nyaral majd Hende Csaba honvédelmi miniszter, Matolcsy György és Navracsics Tibor is. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztériumának vezetője Dömösön és a Bükkben pihen majd.

Pintér Sándor még nem tudja hova utazik, Orbán Viktor viszont két hetet nyaral majd a családjával, mert mint fogalmazott, két év után lemerültek az akkumulátorai. Az RTL Klub kérdésére Martonyi János külügyminiszter és Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter is csak annyit mondott, belföldön töltik nyaralásukat.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2012. július 17. 09:43
Utoljára 20 éve nyaraltam a családdal együtt. Eddig a munka miatt nem volt rá időm, most meg már nem tudom megfizetni.
Senior
2012. július 13. 11:44
"Orbán Viktor viszont két hetet nyaral majd a családjával, mert mint fogalmazott, két év után lemerültek az akkumulátorai." Ja, a gráci műhelyben van a töltője.
zolinho723
2012. július 12. 23:50
Szar helyre mennek se krokodil se cápa.Örülök ,hogy tudnak nyaralni én egész nyáron dolgozok miattuk.Rohadjanak meg és fulladjanak bele a Balatonba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!