Berecz Stéphanie: Jó iskola volt nekem Tokaj

2014. április 25. 22:51

Meglepődött és meghatódott Berecz Stéphanie, a 2014-es Borászok Borásza díj nyertese. A tokaji borász mindenkinek köszönt mindent, és azt ígéri, továbbra is úgy dolgozik, ahogy eddig.

2014. április 25. 22:51

A 2014-es Borászok Borásza díj nyertese, Berecz Stéphanie rendkívül meghatódott attól, hogy idén a borászok neki adták a díjat. A díjat a tavalyi győztes Szentesi József adta át Berecznek, aki megköszönte a családjának, hogy segítik, és mellette állnak, valamint az első magyarországi munkahelyének, a Disznókőnek, ami számára egy óriási iskola volt.

A borász elmondta, hogy most a saját pincészete, a Tokaj Kikelet mellett több helyen dolgozik tanácsadóként, ami egy izgalmas munka. Végül Berecz elmondta: örül annak, hogy Magyarországon lehet, és láthatta, milyen óriásit fejlődött a magyar borvilág 20 év alatt, és még mennyi potenciál van benne.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!