Kisiskolások énekelnek Robbie Williams-szel

2014. április 22. 19:30

Robbie Willliams budapesti swing koncertjén húsz kisiskolással közösen fog elénekelni egy számot. A gyerekek elmondták a véleményüket a számról és az énekesről.

2014. április 22. 19:30

A rákosligeti ének-zene tagozatos általános iskola húsz diákjával fog együtt énekelni Robbie Williams budapesti swing koncertjén. A közös produkcióban Frank Sinatra régi dalát, a High hopes-ot fogják előadni a gyerekek és az angol énekes. A kisiskolások nagyon örültek a felkérésnek, és annak, hogy egy új stílusban próbálhatják ki magukat, mert egyébként nem ilyen számokat szoktak tanulni. Egyelőre nem izgulnak túlzottan azért, hogy a Papp László Sportarénában kell majd fellépniük a világhírű angol énekes mellett. Az egyik lány szerint egyformán büszkék ők maguk és a szüleik arra, hogy Robbie Williams-szel léphetnek fel.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
David Karúszó
2014. április 23. 15:07
Egyetlen jó albuma volt, ami nekem bejött; csak az is van meg tőle: a swinges! Az nagyon májer! Amúgy, felfújt lufi a hapsi. Ja, és egy napon születtünk, ő meg én.
kurbitalis
2014. április 23. 15:07
Robbie Williams legyen büszke arra, hogy Kodály és Bartók hazájában énekelhet együtt a tehetséges gyerekekkel. Remélem, megköszöni és elismerését fejezi ki a felkészítő karvezetőnek. Kellemes felkészülést és remek estét kívánok a sztárnak és a gyerekeknek is. :-)
okoskodó fórumlakó
2014. április 23. 15:05
Karakteres fickó, kellemes hanggal. Nekem szimpatikus, amit csinál. Jól ismerte fel, hogy ki kell lépnie a Take That árnyékából. Hogy messze az ő személyisége a legerősebb, arra bizonyíték, hogy a többiek alig vitték valamire szólóban.
rambler
2014. április 23. 11:12
Hallgasd meg a legutóbbi-Swing Both Ways (2013)-as-szintén swinges lemezét,jobban fog tetszeni mind az első swinges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!