A boron is van mit faragni

2015. február 27. 19:14

Trombitás Tamás világhírű művészből lett borász, aztán étteremtulajdonos. De a Drunken Kitchen videójában azt is elmondja, hogy ez nem visszalépés: mert a borászat, sőt a főzés, és még a tálalás is művészet.

2015. február 27. 19:14

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frankie Bunn
2015. március 04. 14:14
Dícséretes ! :)
st.Ella
2015. március 04. 14:13
jogos. :( elrontottuk, és utólag nem lehetett javítani. tanulság levonva.
Frankie Bunn
2015. február 28. 14:05
ha már riportot csináltok, nem ártana a mikrofont beállítani
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!