Nyolc és félmillióból LMBTQ+ fellépést is támogat az USA kormánya

2022. október 31. 12:40

Az amerikai külügyminisztérium az adófizetők pénzéből 20 600 dollárt (bő 8,5 millió forintot) adott egy ecuadori szervezetnek, amely a toleranciát, a sokszínűséget és a befogadást népszerűsíti, nem mellesleg tizenkét transzvesztita  fellépést is rendeznek majd az amerikai támogatásból.

2022. október 31. 12:40
null

Az amerikai külügyminisztérium kiadásait böngészve tűnt fel a nemzetközi sajtónak, hogy szeptember 30-án úgy döntöttek adnak némi pénzt a Centro Cultural Ecuatoriano Norteamericano Abraham Lincoln nevű nonprofit szervezetnek. 

A külügyminisztérium reakciója szerint azért finanszírozzák a programot, mivel az „az amerikai külpolitikai célok megvalósításának támogatása, a nemzeti érdekek előmozdítása és a nemzetbiztonság erősítése a külföldi közvélemény tájékoztatásával, valamint az Egyesült Államok és a világ polgárai közötti kapcsolatok erősítését szolgálja”.

„A program célja, hogy lehetőséget adjanak az ecuadori LMBTQ+ tagoknak arra, hogy szabadon és biztonságosan kifejezhessék magukat” – állítja a külügyminisztérium szóvivője. És persze az önmaguk kifejezésébe a drag-show-k is beletartoznak.

A támogatók szerint  „jó dolog”, ha a gyerekek látnak ilyet, ám egy gyermekjogi képviselő a The Epoch Timesnak azt mondta, hogy

Amerikában népszerűsítik, Kínában tiltják

Kína már tavaly óta harcol a kínai férfiak elnőiesedése ellen: nem hogy nem népszerűsíti, de egyenesen betiltja az LMBTQ tartalmakat videójátékokban és népszerű sorozatokban is – számolt be korábban a Makronóm.

Alex Lo, a South China Morning Post (SCMP) újságírója szerint többen is úgy gondolják, hogy a kínai kormány azért lép fel ilyen határozottan a nőies férfiak ellen, mivel „az ázsiai férfiak elnőiesítése egy nyugati trükk”

Lo egy másik összeesküvés-elméletet is ismertetett cikkében, miszerint az USA „kulturálisan” is meg akarja akadályozni Kína fejlődését: az elmélet szerint elnőiesíti a férfiakat, így azok „kevésbé lesznek képesek felvenni a harcot az amerikai katonákkal, ha valaha is kitörne egy háború”.

Kína már tavaly óta: nem hogy nem népszerűsíti, de egyenesen betiltja az videójátékokban és – számolt be korábban a Makronóm. Alex Lo, a South China Morning Post (SCMP) újságírója szerint többen is úgy gondolják, hogy a kínai kormány azért lép fel ilyen határozottan a nőies férfiak ellen, mivel .  Lo egy másik összeesküvés-elméletet is ismertetett cikkében, miszerint az USA is meg akarja akadályozni Kína fejlődését: az elmélet szerint elnőiesíti a férfiakat, így azok.

Amerikában mindenre (is) van pénz

Gondolhatnánk, hogy azért költ ilyen szervezetek támogatására Amerika, mivel már „nincs jobb dolga” – viszont ez koránt sincs így. 

Bár Biden próbálta ellensúlyozni a rengeteg kiadást és megadóztatni a gazdagokat, úgy tűnik a terv nem vált be: Amerika bruttó államadóssága nemrégiben átlépte a 31 ezer milliárd dollárt – adta hírül korábban a Makronóm. Az államadósság-GDP ráta pedig 137 százalékos, ami a veszélyes olasz szintet (151 százalék) közelíti. 

Persze ez nem meglepő annak tudatában, hogy Biden úgy költi a pénzt, mint egy kisgyermek a cukorkaboltban. 

Március elején szintén egy esélyegyenlőségi szervezet támogatásáról döntött, emellett pedig rengeteg pénzt ölt a háborúba is, sőt: többet költött eddig az ukrán konfliktusra, mint az afgán háború első öt évében – számokban kifejezve összesen 8 milliárd dollárt (3300 milliárd forintot) áldozott fel eddig Biden a háború oltárán. 

Vajon meddig süllyed még ez a hajó?

Borítókép: MTI/EPA/Justin Lane

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Párhuzamos különvélemény
2022. november 01. 12:57
Azt ne állítsa nekem egyik piszkos "aktivista", globalobalos politikus, "tanácsadó" ésatöbbi szélhámos -- egy-két futóbolondot leszámítva, akik esetleg tényleg ennyire tévhiszemben lehetnek --, hogy ők ezeket az ELEMBÉTÉKÚS őrületeket valóban a világ jobbításáért erőltetik! Lófaszt, mama! Pontosan tudják, hogy csak bomlasztának, társadalmi békétlenség szításának alkalmas. Ez a valódi céljuk. A zavarosban halászás meg a maguk hatalmi játékai. Nincs itt semmi jószándék! És mára az egyes országok társadalmai tényleg jól össze lettek zavarva! Egyelőre tehetetlenül, értetlenül nézik mindezt. Meg elnémítva!! Hol vagyunk már a '60-as évek őszinte(?) szabadság-mozgalmaitól!
Haramia
2022. november 01. 11:39
Államadósság + LMBTQ egy pusztító párosnak tűnik.
FreeEurope
2022. november 01. 11:38
Biden nem próbál semmit, legfeljebb kimenni a WC-re.
APA152
2022. november 01. 11:38
"Vajon meddig süllyed még ez a hajó?" Hát amilyenek a kilátások,max November 8 ig. Utána ezek az agyhalott liberálnáci bolsik,mennek a kukába,mint itt nálunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!