Marco Rossi az álmairól beszélt: ha választhatna, akkor ennek a csapatnak ülne le a kispadjára

2023. november 24. 15:29

„Számomra egy álom lenne, de nem hiszem, hogy megvalósulhat” – fogalmazott a szövetségi kapitány.

2023. november 24. 15:29

A Montenegró elleni budapesti győzelem (3-1) után Marco Rossi több interjút is adott szülőhazájában. A Metropol ezekből idézte a legérdekesebb gondolatait.

A torinói születésű szakember és családja otthona a felesége révén már régóta a Nápoly melletti festői dél-olasz kikötőváros, Pozzuoli. A nyár óta a magyar OSC-ben vízilabdázó fiával, Simonéval együtt immár a Napolinak szurkol. A Serie A címvédője idén botladozik, jelenleg (12 forduló után) már 10 pont a lemaradása az éllovas Internazionale mögött, nemrég régi-új edzőt is neveztek ki az élére visszatérő Walter Mazzarri személyében.

Mindenki szeretne a Napoli edzője lenni, hiszen egy nagyszerű hely és egy olyan csapat, amely mindig képes a csúcson küzdeni.

Számomra egy álom lenne, de nem hiszem, hogy megvalósulhat” – árulta el Marco Rossi.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: RONNY HARTMANN / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. november 24. 20:33
A Napoli most újra erős csapat, de igazából Diego Maradona időszaka volt az aranykora. Két nagy argentín írta be magát a történelemkönyvbe, Maradona és Che Guevara.
Balango
2023. november 24. 17:51
Nemrég jártam Nápolyban. Európa hátsó udvara: kosz, mocsok, pusztulás mindenfelé. Nem tudtam elképzelni, hogy egy európai nagyváros így nézhet ki. Fényévekkel vannak Kelet-Európa mögött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!