Elnézést kért a Liverpool-szurkolóktól Sebők Vilmos

2024. február 28. 06:15

Az egykori válogatott védő reagált a kialakult botrányra.

2024. február 28. 06:15
null

Ahogy korábban megírtuk, az egykori válogatott védő, Sebők Vilmos a Match4 stábjának tagjaként az angol Ligakupa döntőjét követő ünneplés közben azt imitálta, hogy ő vezényli az ünneplő tömeget, akik a Liverpool FC „himnuszát", a „You'll Never Walk Alone”-t éneklik, egy stábtag pedig hangosan nevetett a jeleneten. Az erről készült felvétel elég nagy felháborodást váltott ki a csapat szurkolói között. A kellemetlen esetre reagálva Sebők nyilvánosan elnézést kért a csapat szurkolóitól. Az azóta eltávolított videó miatt a Network4 Media Group pedig közleményében kért bocsánatott a szurkolóktól, továbbá bejelentette, hogy vizsgálatot fog indítani az ügyben.

Ezt is ajánljuk a témában

A történtek miatt Monoki Lehel saját Facebook-oldalán kért elnézést, ezt követően pedig Sebők Vilmos is közleményt adott ki a médiacsoport honlapján.

Ez úton szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket a mérkőzés utáni reakcióm megbántott. Utólag belátom, nem volt szerencsés, de az extázis, ami akkor, ott, a pályán zajlott, engem is elragadott. Az Angliában végzett munkánk kapcsán rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, ezt köszönjük, szeretnénk, ha ez maradna meg mindenkiben, és nem ez a szerencsétlen eset

– olvasható a közleményben.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­l­­á­­­n­­y­­­o­k­­ ­v­­á­r­n­­­a­k­­ ­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Dunhill67
2024. február 28. 15:14
ez már játékos korában is egy tapló volt
MaBaker
2024. február 28. 10:00
Ezt is csak magyar szobatudós "fociszakértők" fújták fel. Minden nagy nyilvánosságot kapó eseménynél lesz pár tökkelütött barom akinek valami nem tetszik. Nem kell velük foglalkozni! Kár, hogy bocsánatot kért Sebők!
ZagerEvans2525
2024. február 28. 09:32
Hol itt a baj?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!