„Szoboszlai valóságos gép” – így méltatták Szoboszlait, miután a Liverpool újra az élre állt a Premier League-ben

2024. április 05. 06:25

Szoboszlaiék a Sheffield United elleni győzelemmel visszavették a vezetést a tabella élén és továbbra is a bajnoki cím egyik fő várományosai.

2024. április 05. 06:25
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Rendkívül változatos értékeléseket kapott Szoboszlai Dominik a Premier League 31. fordulójában, amikor is 3–1-re nyert a Liverpool a Sheffield United ellen. Ahogy megírtuk, Szoboszlaiék visszavették a vezetést a tabella élén és továbbra is a bajnoki cím egyik fő várományosai. Az Index válogatása következik:

Anfieldwatch.co.uk: 6. Sokat futott, néhányszor megvillant, de nem volt meghatározó a támadó harmadban. 

Liverpoolworld.uk: 5. 

Mozgatta a csapatot az első félidőben, 

de nem volt akkora hatással a játékra, mint amennyire lehetett volna. A 73. percben lecserélték.

Liverpoolecho.co.uk: 6. Néhány jó passz az első félidőben, de a támadójátéka hagyott kívánnivalót. Egyszer próbára tette Grbicet. A második félidőben nem mindig választotta a legjobb megoldást, le is cserélték.

Bbc.com: 6,62. Ezzel Szoboszlai a hatodik legmagasabb értéket kapta a csapatban.

Goal.com: 5. A magyar játékos 

a megszokott szorgalmas játékát nyújtotta, 

Grbicet egy távoli lövéssel tesztelte szünet előtt, a lecserélése a 73. percben egy kissé meglepő volt. Nem volt elég jó ezen az estén.

90min.com: 7. Micsoda lenyűgöző játékos labda nélkül! Szoboszlai, az atléta jeleskedett az első félidőben, ügyes volt a tizenhatos környékén, amikor szükség volt rá.

Msn.com: 6.

Nbcsports.com: 8,0. 

Szoboszlai valóságos gép, amikor a labda visszaszerzése a tét. És amikor nála van, akkor jól bánik vele.

The4thofficial.net: 7. A magyar válogatott játékosa pozitív hatással volt a mérkőzésre mindkét félidőben, és nem is egy ígéretes helyzetet alakított ki a társai számára.

Eurosport.com: 6.

Espn.co.uk: 6. 

Szoboszlai intelligens módon futott be az üres területre, és ezért sokszor kapott labdát a veszélyes pontokon. Teljesítménye azonban lehetett volna jobb is. 

Néha elszórta a labdát, amivel többször is lehetőséghez juttatta a Sheffieldet. Végül le is cserélték.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
clansman
2024. április 05. 10:07
Most írok életemben először negatív kritikát Szobóról. Ezen a meccsen világossá vált mennyire messze van még Mac Allistertől...
ekeke1
2024. április 05. 08:53
Megvan a három pont, megmaradt az elsőség. Mac Allister bomba gólja és szabadrúgása, mindkettő olyan amilyet Szoboszlaitól szeretnénk látni a PL-ben. Kb. ennyi jót lehet erről a meccsről elmondani. Reméljük, a MU ellen vasárnap minden jobb lesz.
Uztu
2024. április 05. 08:47
Szoposzlai egy szopógép 🤣🤣🤣
polárüveg
2024. április 05. 08:11
A bulizás hatása a sportolóra ilyen szokott lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!