Orbán akkumulátorai

2012. július 13. 13:59

A két év, és negyven év autózási tapasztalat alapján mondom: ez az akkumulátor már nem javítható, nem tölthető fel – egyszerűen ki kell cserélni.

2012. július 13. 13:59
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Mi itt, e lap hasábjain már többször figyelmeztettük a miniszterelnököt, számtalanszor leírtuk neki: valami nincs rendben, de valahogy nem jutott eszünkbe az akkumulátor. Pedig eszünkbe juthatott volna, hiszen láttuk a lejtőt, mondtuk is hogy rajta vagyunk - a kormány fejével együtt -, beszéltünk arról, hogy mi legszívesebben kiszállnánk ebből az autóból, sőt arról is, hogy esetleg jó lenne, ha maga Orbán szállna ki a kocsiból, de arra nem mutattunk rá, hogy az energia forrással van a baj. És most tessék: maga a »forrás« mutatott rá a hibára, hogy miért vagyunk folyamatosan a lejtőn és mit is kellene tenni. A két év, és negyven év autózási tapasztalat alapján mondom: ez az akkumulátor már nem javítható, nem tölthető fel - egyszerűen ki kell cserélni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2012. július 14. 10:07
peti a magyar miszter universe. Betörők ellen a rendőrség szerint ajánlott a fotóját kifüggeszteni.
Göbbels
2012. július 13. 23:39
Hányinger bevallotta: "Nem tudok érdemben reagálni." Köszi Zsiga bácsi (Sigmund Freud)!
Göbbels
2012. július 13. 23:18
Oldozz fel Atyám, mert valamit véthettem!!! Hányinger úriembernek nevezett, amit ő a gyávaság szinonimájaként használ. Megsértődött, mert megállapítottam a fixációit. Bocsáss meg Uram! Ígérem, többé nem állok vele szóba! Mea culpa, mea maxima culpa!!
Steppenwolf
2012. július 13. 20:47
Németh Péter akkumulátorai hogy bírják a sok évtizedes újságírásnak csúfolt agitprop-ot, hol a cocializmus, hol pedig az - álságos - demokrácia védelmében?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!