Két kis libával bővült a PM

2013. május 06. 21:16

Tiszafüreden pár ellentüntető várt minket Kubatov-táblákkal. Kaptunk két kis libát is tőlük. Ők sértésnek szánták. Mi felneveljük őket.

2013. május 06. 21:16
Dorosz Dávid
Facebook

„Tiszafüreden pár ellentüntető várt minket Kubatov-táblákkal. Kaptunk két kis libát is tőlük. Ők sértésnek szánták. Mi megetettük, megitattuk az elcsigázott állatokat. Hazatérve fel is neveljük majd a kicsikéket. Mi ebben hiszünk. Ha van jó név ötletetek, hogyan nevezzük el őket, írjátok meg!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2013. május 07. 10:28
Ne sajnáltasd magad és ne panaszkodj dorosz,2014-ben nyulat kaptok,cipőcskével.
citizen queen
2013. május 07. 09:51
"Két kis libával bővült a PM" Végre lesznek ott értelmes tagok is, a sok szájtépő lilaködös mellett. :D
imres
2013. május 07. 09:26
Nézd, Dorosz elvtárs! Az nem olyan egyszerű. Legyetek óvatosak az ottani népekkel, mert nagyon kitartó kompánia. A 18. században fél évszázadig harcoltak jogaikért a földesúrral szemben és megvédték kiváltságaikat. Szó szerint. Olyan jogokkal rendelkeztek, ami a jobbágysorba süllyesztett Magyarországon ritka volt, mint a fehér holló. Nos, ennyit a fürediekről. A libákról. Dorosz elvtárs! Tudom, te mint flaszteragrárproletár azt hiszed, értelem nélkül is lehet libát nevelni. Nem lehet. A fürdőkád kicsi. Egy idő után. Aztán etetni is kell őket. Majd összefosnak mindent a lakásban. Kell ez neked? Dorosz elvtárs! Utána te is azt mondod, hogy bocs, de nem értettünk hozzá.
hátakkor
2013. május 07. 09:08
A 8 PM szakadár jó helyen van Lúdas Mutyisnál
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!