Állítsátok meg a gulyáshitlert!

2014. május 11. 10:00

Kisebbségek zaklatása, a véleményszabadság elnyomása, skinheadek a parlamentben: Magyarországnak nincs dolga az EU-ban!

2014. május 11. 10:00
Deniz Yücel
taz

„A kormánypárt: szélsőségesen jobboldali! A legnagyobb ellenzéki párt: szélsőjobboldali! A parlamenten kívüli ellenzék: szélsőségesen szélsőjobboldali. A kérdés: mit keres egy ilyen ország az EU-ban?

Amióta a miniszterelnök, Orbán Viktor Fidesze van hatalmon, Magyarország visszaeső bűnözőként áll az Európai Bizottság és az Európai Bíróság előtt. Zaklatják a kisebbségeket (»faji elkülönítés« az iskolákban). Megregulázzák a sajtót (a kormány kritikáját törvényben tiltják). Az alkotmányt semmibe veszik (az Alkotmánybíróságot, a jegybankot és az adatvédelmi hivatalt a kormány ellenőrzi).

De a magyaroknak ez tetszik. Az utolsó választáson 133 mandátumot hozott el a Fidesz a 199-ből. »Ez egy kétharmados többség, amivel az alkotmányt is meg lehet változtatni« – elemezte a helyzetet Barbara Oertel, a taz szakértője.

Európában senki nem szereti Magyarországot. A gulyáshitlernek viszont mindegy is, milyen kritika érkezik Európából. Csak uszít tovább a zsidók és romák ellen, visszaküldené a nőket a tűzhely elé, csak feleségét, Lévai Anikót küldi vissza fosztogatni a földekre (vég nélküli korrupciós botrányok).

Orbán minden határon túli magyart haza akar hozni a Magyar Birodalomba, Nagy-Magyarországról szőtt álmaival provokálva békés szomszédjait (Szerbia, Románia, Ukrajna). Lépésről lépésre (ez a magyar szalámi-taktika) diktatúrát épít az EU közepén!

Még ennél is szörnyűbb az ellenzéki Jobbik és a parlamenten kívüli Magyar Hajnal. Az elmúlt héten a Fidesz és a Jobbik egy Sneider Tamás nevű figurát választottak a parlament alelnökévé – egy, a rendőrség által is igencsak ismert egykori skinheadet, becenevén Royt! Állítsátok meg ezt az őrületet! Magyarország nem tartozik Európához!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 345 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2014. május 14. 17:48
http://orulunkvincent.blog.hu/2014/05/12/koszonjuk_a_magyar_nemzet_oreinek
catalina9
2014. május 12. 16:26
Az oszmán Tóta W.!!
Sulammit
2014. május 12. 13:44
"Európában senki sem szereti Magyarországot" Valóban, akkor mit kerestetek itt 150 évig? Törököt fogtam nem enged! Te egy szélsőséges uszító bevándorló vagy. Ráadásul a hitleri Németországba, ahol utálják a török bevándorlókat. Volt olyan iskola, Németországban, amelyik bezárt, mert az odajáró, de nem tanuló törökök, folyamatosan inzultálták a tanárokat. Nem vagytok hajlandók a német nyelvet megtanulni, alkalmazkodni. EURÓPÁBAN UTÁLJÁK a TÖRÖK BEVÁNDORLÓKAT!
Sulammit
2014. május 12. 12:24
Egy szemét alak vagy! Sneidert, nem a Fidesz és a jobbik szavazta, meg, hanem a gerinctelen baloldal! Ugye kecskeháziék nem akarták, hogy még egy fideszes legyen a parlament alelnöke! Inkább megválasztották Sneidert! Tehát egy jobbikos, mint egy fideszes ezt mondták a kis barátaid!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!