Démonizált apák az Unicef programjában

2016. május 11. 13:40

A férfiak élből erőszakosak, durvák. Verik az asszonyt, isznak, verik a gyereket, majd megint csak isznak. Miattuk vannak a háborúk, a környezetszennyezés.

2016. május 11. 13:40
Nagy Áron
Magyar Idők

„Legújabban pedig a Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalap, a híres UNICEF lépett fel azzal a kiváló programmal, hogy megtanítja félni a gyermekeinket az apjuktól!

Igen, mert az apák gonoszak, ahogy úgy általában minden férfi. És most ne forgassa itt nekem senki a szemét, mert tudjuk jól, hogy ez így van! A férfiak élből erőszakosak, durvák. Verik az asszonyt, isznak, verik a gyereket, majd megint csak isznak. Miattuk vannak a háborúk, a környezetszennyezés.

Az ő számlájukra írandó a pornó, a prostitúció, a huliganizmus. Ráadásul a tv-műsorokat is tönkrevágják a létezésükkel, hiszen miattuk sugároznak annyi akciófilmet meg sportközvetítést. Szóval az UNICEF reklámfilmjei, amelyek azt sugallják, hogy az apák veszélyesek, s a családon belüli erőszak elkövetői kizárólag férfiak, tulajdonképpen a valóságról szólnak, amelyek olyan egyszerűek, mint maguk azok a pár perces spotok.

Jó, talán azért egy kicsit mégis összetettebb a helyzet. Számos kutatás szerint ugyanis jellemzően női elkövetői vannak a gyermekek elhanyagolásának és a gyermekgyilkosságoknak.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2016. május 12. 07:37
Tegnap láttam egy másik unicef spotot. Ott egy kislány mutatja be, hogyan kell elbújni apa elől a rózsaszín szekrénybe, ha túlszeretés esete forogna fönt. Az is beteg, aki ilyesmit kitalál. Mondjuk látja egy(sok) normális családban élő-értsd: nem vert, nem abuzált- kislány, és úgy kódolja, hogy egy szerető apai ölelés elől is menekülni kell, az kink a felelőssége lesz?!
néhai Ch.Pilot
2016. május 11. 23:03
Van egy tervem, kár, hogy kivitelezhetetlen, pedig hasznos lenne ebben az ügyben: Szerintem itt lenne az ideje, hogy mi férfiak sztrájkba lépjünk! Közösülni csak óvszerrel! És azt is csak bordélyházban. Ne csináljunk gyereket! És persze gyújtsunk fel minden spermabankot, hogy a nők sehogy se jussanak ondóhoz, ne tudjanak mesterségesen sem gyereket előállítani. Aztán majd meglátjuk, mi lesz. És csak akkor álljunk vissza a rendes üzemmódra, ha megfelelő garanciákat kapunk arra, hogy jogutód nélkül feloszlatják az UNICEF-et, sőt az összes "gyermekvédelmi" sátánista szervezetet és soha többet egyet se alapítanak újra.
Huffnágel Pista
2016. május 11. 19:39
Tiltakozunk az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány az apák társadalmi érdekeit sértő kampánya ellen Követeljük, hogy az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány vizsgálja felül tevékenységét, gyakoroljon önkritikát, kérjen elnézést az apáktól, férfiaktól, a magyar társadalomtól és vonja vissza kampányvideóit! http://www.citizengo.org/hu/34421-koveteljuk-hogy-az-unicef-magyar-bizottsag-alapitvany-vizsgalja-felul-tevekenyseget
GV0917
2016. május 11. 19:31
Lenne egy kérdésem, de nem tudom helyes e a fogalom, amit nem tudok hová tenni. Modern társadalomban pedig mindennapi. Leszbikus házaspár. Verik a roszcsontot, mert komisz. Ki fogja "fegyelmezni"? Magyarul ki ad neki egy "atyai ?- anyai ? nyaklevest?A papamama, vagy az anyamama? Döntse el az UNICEF!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!