Félelemben, kiszolgáltatva...

2016. július 22. 13:45

A helyzet egyre rosszabb, csak próbálják a falak között tartani. Egyre több vezető kinevezésével, egyre több fenyítéssel, egyre több nyomásgyakorlással, egyre több körlevéllel.

2016. július 22. 13:45
Sándor Mária
Sztárklikk

„Sokszor rám szólnak, nemtetszésüket fejezik ki, mikor azt a szót használom: »kisemeber«. De most megint ezt a szót kell használnom: »Kisember«  akinek mindig a kiszolgáltatottság jut, akinek hosszúak a várólisták, aki hiába dolgozik éjt nappallá téve, mégsem lesz annyi spórolt pénze, hogy egy magán egészségügyi intézménybe gyógyíttassa magát, vagy oda vigye be szeretteit...


Aki nem tud lopni, csalni, hazudni, másokat kisemmizni, rabszolgaként dolgoztatni, hanem Ő ennek a kiszolgáltatott rendszernek az elszenvedő alanya...

A beteg ember, fájdalomtól kínozva ül egy váróban  ha van még műanyag szék amin üljön  és a kezét tördeli, mikor sorra kerül, mire lép be a vizsgálóba. Milyen agyonhajtott, ki nem aludt, 48 órája talpon lévő, halál fáradt orvos vagy nővér fogja ellátni. Lesz-e ideje meghallgatni a problémáit, lesz-e ideje méltó ellátást kapnia a »futószalagon«... (...)

A helyzet egyre rosszabb, csak próbálják a falak között tartani. Egyre több vezető kinevezésével, egyre több fenyítéssel, egyre több nyomásgyakorlással, egyre több körlevéllel... A nővérek és a betegek csak hallgatnak, hiszen teljesen kiszolgáltatottak!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2016. július 24. 15:14
Hol voltál, amikor a Bajszos Hóhér százmilliárdokat vont ki az eü-ből?! Amikor Gyurcsány-Bajnai bevezették a: -vizitdíjat- -receptdíjat -kórházi ágydíjat -mentő díjat Amikor bevezették a várólistát, és két-három évet kellett egy csípőműtétre várni, hátha elpatkol a beteg. Amikor kiszervezték a CT-t, MRI-t, UH-t magánvállalkozóknak, s azóta, ha fizetsz, van időpont, ha TB-re kéred, akkor két hónap múlva?! Kórházi osztályokat zártak be, s alakították át elfekvővé, "70-esn felül nem gyógyítunk, elfektetünk" címmel. Amikor 300%-kal emelték a gyógyszerek árát, alapvető gyógyszereket vontak ki a TB-támogatás alól. Amikor kötelezővé tették a MaNyup-ot, és sorra mentek "csődbe", s tűntek el a balfenéken a befizetésekkel?! Amikor gyermekkórházakat zártak be, szétverték az OPNI-val együtt az ország neurológiai és pszichiátriai hálózatát? Azt hiszed, hogy elfeljtettük, hogy lerothasztottátok az amúgy is kifosztott eü-t, mert minden kórházat privatIZÉLNI akartatok?! Egy nagy Gyurcsányt, mama! Azt! Hogy ne feledjem az általános vagyon- és ingatlanadót. Ha még nem halt éhen a pógár, akkor a havi 10-20 ezer Ft-os adóval megtörtént volna. Ne feledjem azt a törvényt sme, ami lehetővé tette volna, hogy a magyar gyerekek a 18. életévüket betöltve szabadon, hatósági engedély nélkül sterilizáltathassák magukat! Pofa be, és elsunnyogás!
kiss.istvan770
2016. július 23. 23:34
"1. Nála hitelesebb ember nem kell. 2. Milyen pol-i erő áll S.M mögött?" http://magyaridok.hu/wp-content/uploads/2016/04/04_DK_BPM-780x520.jpg
Peter8811
2016. július 23. 20:20
Dugd be be húzd ki Készen van a Guszti
mferencne
2016. július 23. 19:17
Drága Hölgyem!A politika egy nagyon mocskos műfaj!Magát vagy nagyon felültették és kihasználják,vagy ön is egy kis törtető ember! Értem én,hogy a mai Magyarországon politikusnak lenni kifizetődő(mert gondolom,hogy felkínáltak önnek,egy jól fizető zsíros képviselői állást) ha győznek!Csak az a baj,hogy nem ért a politikához!!Mért nem maradt az imádott szakmája mellett, hiszen az ön elmondása alapján a hivatásának érzi! Most olyan emberekkel köti össze a babaruhát,akik teljesen szétbaltázták az egészségügyet,egy fillért nem emeltek.Akkor nem nagyon ugrált,pedig akkor is volt várólista,elvándorlás,WC papír hiány,kórházak összevonása,bezárása,megszüntetése.Egy valami nem volt fizetésemelés!Kevés?(Persze lehetne több..)De most ennyire telik,vagy állítsuk vissza a balosok által kórházreformnak nevezett intézkedéseket fizetésemelés nélkül?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!