Értsük meg végre: a magyar fociba öntött pénz csak a tehetségteleneket tartja fent!

2016. augusztus 05. 18:41

A magyar foci nem a Bernd Storckoké, hanem a Pintér Attiláké, és valódi politikai szándék nincs, hogy ez megváltozzon!

2016. augusztus 05. 18:41
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„A válogatott kiemelkedő EB sikere nem a magyar fociközeg sikere, hanem Bernd Storck sikere, aki pont ezzel a közeggel szemben, ezt a közeget figyelmen kívül hagyva érte el azt. A magyar foci ma egy végtelenül korrupt, szakmaiatlan, a világ élvonalától fényévekre lévő, urambátyám rendszerben működő közeg.

És egy ilyen közegbe hiába önti bele az állam a milliárdokat, hiába húz fel stadionokat, hiába kötelezi a cégeket, amelyek még közbeszerzést akarnak nyerni, hogy az adókedvezményeikből maradó pénzt TAO címén csorgassák ide. Ettől csupán fennmarad a rosszul működő rendszer, megváltozni nem fog.

Az EB-szereplés alatt azoknak, akik attól féltek, Orbán Viktor sikere lesz a válogatott sikere, azt írtam, várjuk meg a klubcsapatok szereplését. Megvártuk. Az lett, amit tudtunk, hogy lesz. (...)

És mindeközben látjuk az EB-sikert, és jó lenne azt hinni, nem csak egyszeri fellángolás volt, és tényleg valami elindult a fociban. De ehhez az kéne, hogy a magyar foci ne egy politikai hűbérúr kénye és kedve szerint működjön, hogy a pénz szakmai munkára, tehetségre és elszántságra cserélődjön. És kéne, hogy ne stadionok épüljenek százasával, hanem grundok, és hogy a pénz ne tehetségtelen edzők, szakmai vezetők, klubvezetők kényelmes székeit tartsa fenn.

Persze sajnos ez tényleg csak álom. A magyar foci nem a Bernd Storckoké, hanem a Pintér Attiláké, és valódi politikai szándék nincs, hogy ez megváltozzon!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. augusztus 06. 12:16
Jámbor Legalja András, hungarofób, hungaropesszimista főgyökér. Mentális mazochista. Remélem nincs családja.
Héja
2016. augusztus 06. 12:05
A Jámborba öntött pénz mit is tart fenn?
még fokozza
2016. augusztus 06. 09:15
„A válogatott kiemelkedő EB sikere" Varázsoltak nekünk a fiúk valami csodálatosat. Amitől boldogok vagyunk. Visszakerült a magyar foci az európai nagyszínpadra!
még fokozza
2016. augusztus 06. 09:10
Kelleme építeni egy rettenetesen nagy stadiont!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!