Soros a Majdanon

2017. október 28. 08:28

Szerintük a készítője által plánnak hívott írás nem az, ugyanis írt ő máskor mást is a témában. De azt nem a terv módosításának tartják, hanem a megsemmisítésének.

2017. október 28. 08:28
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Mert szerintük a készítője által plánnak hívott írás nem az, ugyanis írt ő máskor mást is a témában. De azt nem a terv módosításának tartják, hanem a megsemmisítésének. Vagyis az eltérés két írás között – mondjuk a számokban – szerintük azt jelenti, hogy nincs terv. Terv bizonyítható formában csak akkor lesz, ha már megvalósult. Vagyis, ha már nem terv. A migránssimogató globalisták számára terv tehát egyáltalán nem létezik. Ezért keresik oly bőszen, ezért kérik számon cinikusan a nemzeti oldalon és a nemzeti kormányon, hol a Soros-terv.

Mindezt úgy, hogy a DC Leaks kiszivárogtatott jó néhány dokumentumot, amelyek konkrét útmutatást tartalmaznak arra vonatkozóan, hogyan tudják az unió döntéshozóit használni céljaik elérése érdekében a Soros által pénzelt, civilnek hazudott, de politikai tevékenységet folytató szervezetek. Az is kiderül a dokumentumokból, milyen ötletei vannak a spekulánsnak a tömegek manipulálására a migránsok iránti rokonszenv kialakítása érdekében, miként hálózzák be a nemzet­közi sajtót (beleértve természetesen a magyart) ezen ötletek megvalósí­tása céljából.

Írás van arról is, a spekuláns kulcskérdésnek tekinti az illegális bevándorlást megállító magyar kormánypárti politikusok lejáratását. Napvilágot látott tehát a módszertani útmutatók gyűjteménye a Soros-terv végrehajtására. Persze a balliberális logika szerint, ha maga a terv sem létezik, akkor a végrehajtási utasítás is csak a hekkerek kitalációja. Foglalkozni sem kell vele.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békepap
2017. október 29. 15:04
nincs baj, james bond majd megoldja főgenya kiiktatását, legalábbis a róla szóló dokumentumfilmekben mindig
Pinter68
2017. október 29. 13:46
Ez milyen már, hogy az Ottó, az orosz titkosszolgálat által működtetett DC Leaks-re hivatkozik forrásként?! Az öreg megtért a régi gazdájához. :DD
Cezar
2017. október 29. 07:43
Te Otti nincs hányingered a sok nyalástól?
béla 60
2017. október 29. 06:18
Ezek a KISZ fiúk zsigerből tudják hova kell nyalni !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!