Verebes: Marton Lászlót nem lehet felfüggeszteni

2017. október 20. 09:10

„Marton Lászlót nem lehet felfüggeszteni, mert közel harminc évig volt a Vígszínház igazgatója, jeles rendező és nagyszámú színész köszönheti neki a pályáját” – érvelt Verebes István az ATV-ben.

2017. október 20. 09:10

Megérti Sárosdi Lilla lelkiállapotát, és semmi baja nincs azzal, hogy a színésznő előállt a történetével, de attól, hogy megnevezte Marton Lászlót zaklatójaként, „az egész összeborzolódott” jelentette ki Verebes István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában csütörtökön.

Verebes István hozzátette: 40-50 éve, mióta a pályán van, azt tapasztalja, hogy egy magyar színházvezetőek semmilyen kockázata nincs abban, amit csinál. Azt tehet a társulat tagjaival, amit akar. „Rangos színészeket küldhet parkolópályára, tönkretehet családokat. Én bármit tehettem volna, akkor is hat évig színházigazgató lettem volna. A színésznő mindent meg akar csinálni, hogy játsszon. És ezzel vissza lehet élni” – mondta.

Beszélt arról is, hogy színházanként és színészenként is nagyon eltérő, hogy ki mit enged. Szerinte „vannak színésznők, akiknek meg lehet fogni a fenekét, és vannak, akiknek nem, és vannak emberek, akiket meg lehet vesztegetni, és vannak, akiket nem”.

Azt azonban határozottan állította, hogy „Marton Lászlót nem lehet felfüggeszteni, mert közel harminc évig volt a Vígszínház igazgatója, jeles rendező és nagyszámú színész köszönheti neki a pályáját”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabi
2017. október 22. 15:47
a heti hetesben mindig úgy megmondta hogy mi lenne a helyes és hogy kéne élni. bűncselekmény és bűncselekmény között is van különbség. más ugyanis, ha egy régi haverod követi el. együtt érez az elkövetővel, van ilyen is :)
mukk
2017. október 22. 00:30
Amilyen gyorsan reagált a Verebes, még az is lehet, hogy ő volt rejszoló. Gyanús. :)
2017. október 21. 19:31
Ez a Verebes egyre undorítóbb!
Morgen
2017. október 21. 16:02
Az erőszaktevőket azonnal fel kell jelenteni! Ilyenkor már csacskaságok tömkelege tud születni, bizonyítani, tanúkat szerezni nem lehet. Arra, hogy a hölggyel erőszakoskodtak nincs mit kezdeni, mert az a konkrét ügyben nem jelent semmit, ha akárhányan jelentkeznek is, hogy velük is erőszakoskodott Marton. Tisztességes ember meg azt mondja: Soha, senkit nem lehet elítélni, amíg be nem bizonyítják a vádat. Mindenesetre a polgári foglalkozások nagy előnye az, ha az ember tehetséges, nem kénytelen mindent eltűrni azért, hogy egyáltalán létezni tudjon. A belterjes társadalmakban pedig előbb-utóbb kinőnek a vadhajtások, mert a bűnös mindig számíthat a jellemtelen megalkuvókra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!