Menjetek nyaralni, addig nem sok kárt okoztok

2018. július 17. 19:15

Tényleg ilyen silányak vagytok? Nem látjátok, hogy mit üzen ez a legtöbb választónak? Rövidlatóak vagytok vagy egyszerűen csak ocsmányan viselkedtek?

2018. július 17. 19:15
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Na, képviselő kollégàk,
A haza az utolsó, a fizetésed minden? Megemeltétek a saját fizetéseteket? 
Tényleg ilyen silányak vagytok? Nem látjátok, hogy mit üzen ez a legtöbb választónak? Rövidlatóak vagytok vagy egyszerűen csak ocsmányan viselkedtek?
De jó, hogy nem veletek van dolgom, hanem a választókkal. Menjetek nyaralni, addig legalább nem sok kárt okoztok. 
A fagylalttal vigyázzatok. Azt nyalni kell...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2018. július 18. 13:50
Gügye , elmebeteg Fleto, nem mondom hogy te egy mocskos köcsög vagy mert nem akarom megsérteni a melegeket. Nem mondom , hogy te egy hülye zsidó vagy mert nem akarom ezzel megsérteni a zsidó társadalmat. Te egy szar ember vagy, remélem a szar nem sértődik meg.
hartnesz
2018. július 18. 11:03
Feri már a 2022es 2/3-ot készíti elő. A választások utáni tüntetés-sorozat kiváló volt első felvonásnak. Nézzük mi lesz még a műsor!
1000bocs
2018. július 18. 09:37
"A haza az utolsó, a fizetésed minden? Megemeltétek a saját fizetéseteket?" Ilyen pitiánerek vagytok? Sehol egy kölcsönből megvett állami tulajdon, amit az állammal azonnal visszebéreltetünk és abból visszafizetjük a kölcsönt? Sehol egy mamától kapott banki kölcsön, amibőll iparágakat privatizálunk okosba? Na húzzatok nyaralni, és bízzátok ezt a Ferire! Ha valaki, ő tudja hogyan lehet nagyban és pofátlanul lopni!
catalina9
2018. július 18. 07:13
Gyurcsány kemény, mint a bakaszar...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!