Hajózni muszáj?

2019. március 29. 13:51

Ha alkalmam lenne interjút készíteni a miniszterelnökkel, biztosan föltenném neki azt a kérdést, miért fizet be a kormány jachtvezetői jogosítványra minisztériumi vezetőket.

2019. március 29. 13:51
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„Ha alkalmam lenne interjút készíteni a miniszterelnökkel (remélem, a közmédiában veszik az adást), biztosan föltenném neki azt a kérdést, miért tartotta jó ötletnek, hogy a cafeteria sajátos formájaként a kormány jachtvezetői jogosítványra fizessen be minisztériumi vezetőket. Azért kérdezném meg tőle, mert úgy rémlik nekem, hogy puritán kormányzást ígért, és az én puritanizmus-képembe már a nemrég durván megemelt államtitkári, helyettes államtitkári stb. fizetések sem férnek bele, nehogy az ilyesfajta túlzó pluszjuttatások. És azért pont tőle kérdezném (mondjuk az illetékes miniszter helyett), mert nemrég a Táncsics- meg a Munkácsy-díjak ügyében világosan kiderült, hogy mindenről a kormányfő dönt, ami az udvarnál szolgálók javadalmazását érinti.

A kérdés lényege pedig az lenne: miféle hivatalnok az, akit éppen egy kisméretű luxushajók vezetésére feljogosító papírral lehet a legjobban megjutalmazni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noge
2019. március 30. 13:55
De nem tehetsz fel kérdéseket, mert nem vagy újságíró. Csak egy ócska propagandista vagy.
Peter8811
2019. március 29. 19:37
Fürtöske nálatok nem volt ilyen jachtvezetői szaktudás ezért a jólét jachtja zátonyra futott, Viszont az adó és áruszályt prímán tudtátok vezetni.
cutcopy
2019. március 29. 18:41
"Ha alkalmam lenne interjút készíteni a miniszterelnökkel" Neked anno Gyurcsány elvtársadhoz kellett volna feltenned néhány evidens kérdést bolsevik..
IV. Fawkes
2019. március 29. 17:57
Nektek inkább elsüllyedni lenne muszáj végre..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!