Teljesen szabadon beléphetett az EMMI-be Hadházy Ákos és Szél Bernadett

2019. december 10. 16:44

Az EMMI egyetlen vezetője sem zárkózik el a jövőben sem a párbeszédtől, a kérdezésnek azonban számos kulturált formája áll az ellenzéki képviselők rendelkezésére.

2019. december 10. 16:44
EMMI
MTI OS

„Egyes sajtóorgánumokban megjelentekkel ellentétben egyetlen pillanatra sem tartóztatták fel a biztonságiak az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szalay utcai épületébe belépő ellenzéki képviselőket. A képviselők háborítatlanul mozoghattak az épületben.  

Maruzsa Zoltán, az EMMI köznevelésért felelős államtitkára hétfőtől három napon keresztül az EU Oktatási Főigazgatók Találkozóján és a PISA and Beyond konferencián vesz részt, ezért nem tudta fogadni az előzetes bejelentkezés nélkül érkező ellenzéki országgyűlési képviselőket, és ezért nem mehettek be Hadházy Ákosék az államtitkár üres szobájába. Helyette azonban Madarász Hedvig főosztályvezető – megszakítva az épp általa tartott értekezletet – válaszolt az ellenzéki képviselők kérdésére.

Vitályos Eszter európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár is fogadta Hadházy Ákosékat, annak ellenére, hogy vele sem egyeztettek előzetesen időpontot.

Az EMMI egyetlen vezetője sem zárkózik el a jövőben sem a párbeszédtől, a kérdezésnek azonban számos kulturált formája áll az ellenzéki képviselők rendelkezésére.”

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2019. december 11. 22:25
Engem csak az érdekel, hogy mégis milyen kompetens kérdést tehetett volna fel ez a két balfácán bármilyen kulturális témában?
ZolieM
2019. december 11. 15:39
Kár, hogy Hadházy nem fetrengett egy kicsit. Szél meg visonghatott volna mellette. No, majd legközelebb.
fogas paduc
2019. december 11. 13:42
Bernike, Ma este beugrom hozzátok!
tango47
2019. december 11. 10:27
"Maruzsa Zoltán, az EMMI köznevelésért felelős államtitkára hétfőtől három napon keresztül az EU Oktatási Főigazgatók Találkozóján és a PISA and Beyond konferencián vesz részt,..." Kár pedig ráférne erre a két neveletlen lurkóra egy kis okítás arról mit illik és mit nem illik csinálni a felnőttek között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!