Gyalázatos, ahogy az érettségizőkkel bánik a kormány

2020. április 25. 14:32

Az oktatásért felelős államtitkár egy olyan platformon szól a fiatalokhoz, ahol a lőtéri kutya nem keresi.

2020. április 25. 14:32
Diószegi-Horváth Nóra
Diószegi-Horváth Nóra
Mérce.hu

„Rácz Zsófia vadiúj YouTube-csatornájának van 104 feliratkozója, amikor ezt a cikket írom. A 8 részletben feltöltött interjúja Maruzsa Zoltánnal ÖSSZESEN alig valamivel több, mint 2000 megtekintésnél jár – hogy miért kellett 8 részre bontani, az rejtély, talán mondta valaki a helyettes államtitkárnak, hogy ezek a mai fiatalok csak a rövid videókra figyelnek…

A videók közül rögvest az elsőben Rácz Zsófia, a fiatalok nyelvén kitűnően értő helyettes államtitkár büszkén jelenti, hogy az Instagramján 488 kérdés érkezett hozzá!! Hűha, micsoda szám, gondolja is az ember – 83 ezer(!) diák fog érettségizni, szóval valóban rendkívüli mennyiségű kérdés érkezett.

Amiket a helyettes államtitkár témák köré rendezett, hogy aztán feltegye őket Maruzsa Zoltánnak, aki így, ebben a formában most először valóban érdemben reagál diákok aggodalmas kérdéseire.

Vagyis összegezzünk: az oktatásért felelős államtitkár tehát egy olyan platformon szól a fiatalokhoz, akiknek az érettségijéről szól ez az egész történet, ahol a lőtéri kutya nem keresi.

Remek, pompás, káprázatos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vadászcsaba
2020. április 27. 10:59
Gyalázatos ez a tudálékoskodás, ami olyanokra jellemző, akik ülnek és azon gondolkodnak, hogyan lehet mindenbe belerúgni, amit nem ők találnak ki. A világról és valóságról túl sok fogalma nincs, ahhoz dolgoznia kellene.
makatica60
2020. április 26. 15:07
Jobb lett volna, ha elharapod a saját retkes nyelved. Azért, hogy csak írj valamit? Van egyáltalán lelkiismereted? Ja...azt sem tudod, mi az?Tudod mit, megelőlegezem, hogy van neked is, éspediglen torzult sz@rjankó lelkiismereted van. GRATULÁLOK, te kis senkiházi nyomoult. Isten fizesse meg .
u.cserkész
2020. április 26. 13:04
" ahol a lőtéri kutya nem keresi. " Ezt a marhaságot. Megfordultam néhány lőtéren, de kutya egyiken sem volt. Ugyanis a kutya nem hülye, miért menne oda, ahol hangosan lövöldöznek.
Parm
2020. április 26. 10:12
Butuska, majd az iskolákban megmondják a szerencsétlen deákoknak, hogy s mint lesz az az éreccségi. Mer' egyelőre még az a mértékadó és hivatalos hely, nem a jutyub--tecső. Bármennyire is csak azon szocializálódtál, te agyhalott. Jó reggelt kívánok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!