A Jobbik és az MSZP is méltatta Andy Vajnát

2020. november 19. 16:11

A magyar közélet súlyos tehertétele, hogy egy máshol már elismert szakembernek meg kell halnia ahhoz, hogy a baloldali pártoktól is elismerést kapjon.

2020. november 19. 16:11
Dömötör Csaba
Facebook

„A filmtörvény tegnapi vitája

A filmtörvény tegnapi vitájában az a furcsaság történt, hogy a Jobbik és az MSZP is méltatta Andy Vajnát, amiért sikerre vitték a magyar film ügyét. Azért volt furcsa, mert korábban terminátorozták, Hasta La Vista Andy-ztek, és azt is mondták, hogy ilyen alakoknak semmi keresnivalójuk a magyar médiaiparban, és egyébként is, egy kártékony emberről van szó.

A magyar közélet súlyos tehertétele, hogy egy máshol már elismert szakembernek meg kell halnia ahhoz, hogy a baloldali pártoktól is elismerést kapjon. De most legalább megtörtént. Okkal, hiszen a magyar film az elmúlt években szintet lépett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerencsi Veronika
2020. november 19. 22:46
Bizonyára nem eleget osztott nekik a kaszinók bevételéből. Tudjátok - azok a Las Vegas kaszinók melyek súlyos milliárdjai néhány ember zsebében landolnak. Láss csodát - sehol, senkinél nem veri ki a biztosítékot ez az eszement adomány! Mondjuk a Jákob gyerek ne krumplit osztogasson - hanem zsetonokat!
Nehidd El
2020. november 19. 17:56
Legyünk őszinték: Soros hazai helytartói minden halott magyarnak örülnek. Az ő sikerpontjuk a teljes kihalásunk.
kunfia
2020. november 19. 17:10
Orbán életében mocskolta Kertész Imrét,halálával meg a fenekébe bújt!
Aegopolis.
2020. november 19. 16:36
Az öreget nem a filmgyártásban betöltött szerepe miatt érte kritika. Csabi maszatol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!