A szüleim nevében is visszautasítom! – válasz Farkasházy Tivadarnak

2021. október 24. 10:25

Kedves honfitársaim, akár vidékiek vagytok, akár fővárosiak, akár busszal érkeztetek, akár nem, ezeknek a késő Kádári szörnyeknek, a „Lenini élcsapatnak”, ti mindig csak a mucsa maradtok.

2021. október 24. 10:25
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Lehet, hogy Farkasházy Tivadar a »kétszeres Pulitzer-emlékdíjas magyar humorista« – (lusta) – »újságíró, a Heti hetes (!) ikonikus alakja« , a belpesti értelmiség archetípusa a Pesti srácokat is buszmagyarnak titulálta volna?

Elképesztő az a pökhendi hang, amit ez a csapat – mióta '45-ben az orosz fegyverek árnyékában kimászott a csatornákból és elfoglalta és leuralta a kultúrát, médiát –  megüt azokkal szemben, akik nem az általuk kanonizált álláspontot képviselik.

Kedves honfitársaim, akár vidékiek vagytok, akár fővárosiak, akár busszal érkeztetek, akár nem, ezeknek a késő Kádári szörnyeknek, a »Lenini élcsapatnak«, a tudás felkent papjainak, ti mindig csak a mucsa maradtok, ha nem álltok be az általuk favorizált posztkommunista erők mögé.

De, ti ne álljatok be! Az ilyenek elismerése egy dolgozó embernek semmit sem jelent!”

Kép: Orbán Viktor közösségi oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tamás1965
2021. október 25. 13:23
Kedves Tamás! "Elképesztő az a pökhendi hang, amit ez a csapat – mióta '45-ben az orosz fegyverek árnyékában kimászott a csatornákból és elfoglalta és leuralta a kultúrát, médiát – megüt azokkal szemben, akik nem az általuk kanonizált álláspontot képviselik." Ez a mondat negyon bántottta a szememet. Remélem itt nem arra több ezer menekültre gondolt, akit a Nácik és a Nyilas banditák csupán származásuk miatt üldöztek és gyilkolták meg őket. Amikor 1945-ben végre eltakarodtak akkor előjöttek ezek a szerencsétlen megalázozott, kisemmizett emberek innen onnan talán még a csatornából is. Itt Óhatatlanul is a Shindler listája cimű film jut eszembe és abból is az a jelenet amikor a Varsói gettó felszámolása során bizony rengeteg zsidó ember próbált a csatornába elbújni. Nyugtasson meg Ön nem erre gondolt. Egyébként az írás többi részével itt-ott még egyet is tudok érteni. Üdvözlettel
Öreg Palóc
2021. október 25. 09:57
" Nem éjdekej bennünket "teddy". Leszajjuk. Ő egy kihaló bojsevik tipus. " Persze reagálni kell az ostoba provokációjára, helyre kell tenni, hagy tudja, hol a helye ennek a büdös, talaj alatti növényzetnek.
Kiss Mária
2021. október 25. 06:15
A kádárista "szörnyek" árulóként mind ott vonultak fideszeskén az önmaguk ellen tüntető tömegben. A buszmagyarok,akik eladták honfitársaikat ,és eladják évről-évre virsliért és sörért, azt képzelve,hogy jó oldalon állnak, buta,nemzetáruló aljas emberek!!!
Kiss Mária
2021. október 25. 05:49
A Kádárista "szornyek"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!