Nem, ez nem orosz propaganda

2022. március 11. 10:47

Ezek nyilvánosan elérhető, az egész bal és jobboldali sajtót bejárt híreken alapuló tények.

2022. március 11. 10:47
null
Volner János
Facebook

„Nem, ez nem orosz propaganda. Ezek nyilvánosan elérhető, az egész bal és jobboldali sajtót bejárt híreken alapuló tények. Attól az evidenciától most tekintsünk el, hogy ez közvetett beavatkozás a háborúba. Láttunk már ilyet az oroszoktól is, ez nem meglepő. De azaz álszent viselkedés, amit a liberális baloldali Joe Biden Amerikája művel, az hihetetlen. Vége az afganisztáni háborúnak, az amerikai fegyvergyáraknak szükségük van megrendelésre és mit nem, »pont kapóra jött« az ukrán-orosz háború. Több ezer kilométerről nekik ez csak üzlet. Persze kirakat egészen más, erről írtunk már korábban. Igen, mi is békét akarunk. Igen, nekünk is segíteni kell a háború elől menekülő ukrán népen. De az amerikai nyomásgyakorlásra nemet kell mondanunk! Európa ébredezik, már a liberalizmus fellegvárának tekinthető Hollandia sem kér az orosz energiaimportot érintő szankciók amerikai követeléséből!”

Nyitókép: Volner János Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2022. március 15. 04:46
Ritka nagy TAKONY vagyol János!
Fed74
2022. március 12. 12:26
Hogy valaki nem bír már agyon baszni Volner! Te rühes szarházi!
Tangrin50
2022. március 11. 18:04
Bocsánat nap mint nap a vonattal járok a keletiböl látom hogy mi megy de Magyar szót nem hallok de nagy a káosz
VeJoLa
2022. március 11. 16:23
Ma hallgarram végig 'Spaltmayer' és VdB elnökök beszédét a liberális demokráciáról, ami nekem inkább ződönkénynek tűnt amerikai taktusra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!