Nyílt levél Lengyel Lászlónak!

2022. június 26. 08:37

A legtöbb jót azzal tenné a nemzettel, ha bezárkózna Farkasházy Tivadarral a szárszói sátorba.

2022. június 26. 08:37
null
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Tisztelt Uram!

1998-ban, amikor az országgyűlési választás második fordulójának estéjén nyilvánosára hozott exit poll eredményeket úgy kommentálta, hogy az MSZP megnyerte a választásokat, akkor már úgy gondoltam, hogy egy hosszabb szilencium jót tenne az Ön ítélőképességének. A szilencium helyett azonban most azt lehet olvasni Öntől: a fideszeseknek nincs családja, nincsenek barátaik, csak érdekkapcsolataik, »a Homo orbanicusnak nincs családja, csak hasznos és haszontalan rokonai, nincsenek barátai, csak cimborái«.

A legtöbb jót azzal tenné ezzel a nemzettel, ha szépen bezárkózna nagy barátjával, Farkasházy Tivadarral a szárszói sátorba és magukra zárnák annak ajtaját. Higgye el, Önnek is könnyebb lenne az élete ezután!

Tisztelettel:

Kovács András”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. június 27. 08:05
Hogy kell bezárni egy sátorajtót? És mit tegyenek odabenn, haladják egymást seggbe? A pulcsit azért levegye?
Aerion
2022. június 26. 19:33
Ha ezt a két szánalmas alakot ledobnák egy lakatlan szigeten, szerintetek melyik ölné meg előbb a másikat, hogy megegye? : D
Ekeke
2022. június 26. 16:58
Sátor helyett Mimi asszonyság szárszói budijaba való bezárkózás javasolt a kedves elvtarsaknak és elvtársnoknek. Onnan a komplett kadar aczeli gerontokracia már csak egy Balaton átúszást vállalhatna.One way
Ólat a trolloknak
2022. június 26. 16:35
És akár le is húzhatják magukat Mimi wc-jén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!