Szégyen és gyalázat, amit a baloldal művelt október 23-án!

2022. október 24. 16:54

Mérhetetlen igénytelenség és ostobaság.

2022. október 24. 16:54
null
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Döbbentem néztem azt a mérhetetlen igénytelenséget és ostobaságot, ami a mai parlamenti baloldalból áradt október 23-án! Tényleg azt gondoltam, hogy nincs lejjebb egy bizonyos szintnél, de idén sikerült ezt a mércét is leverni. Semmi problémám nincs azzal, hogy ezt a napot az összes politikai erő a saját javára próbálja kihasználni. 1990 óta így van ez. Azonban az mégiscsak gyomorforgató, hogy azok meneteltek az első sorban, akik mindent, de tényleg mindent annak köszönhetnek ebben az életben, hogy valamelyik felmenőjük a Kádár, vagy éppen a Rákosi-rendszerben volt vezető beosztásban. Senki nem felelős természetesen szülei bűneiért, de egészen addig, amíg a vagyonát és egzisztenciáját arra építi ki volt a felmenője, addig mindenféle bocsánatkérés csak porhintés.

Semmi bajom nincs azzal, hogy tanárok és diákok demonstrálnak. Követeléseik egy részét én is támogatom. Amikor azonban egy dedikáltan oktatási tüntetésen a felszólalók olyan stílusban beszélnek, ami még négy fal között is felháborító lenne, akkor bizony ki kell mondani, hogy ezekből a figurákból semmilyen szinten nem kérünk. (Nagy kérdés, hogy a tüntetés szervezői, miért engedték fel a színpadra).

A baloldal október 23-án ismét bebizonyította, hogy mindennél jobban gyűlöli Orbán Viktort, a jobboldalt, és a nemzeti erőket. Semmi mást nem tudnak mutatni, csak ezt! Semmi másra nem képesek csak erre! Szégyen és gyalázat, hogy ezt egy nemzeti ünnepen üvöltötték az arcunkba!”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. október 25. 15:33
a baloldal eddigi MINDEN cselekedete szegyen es gyalazat..es hazaarulas !
states
2022. október 25. 05:15
Ez van. Egy lepusztult komcsi söpredék, és nem értik, miért vannak agyonverve minden választáskor. Mert az ország nem ilyen. Csak ez a törpe kisebbség. A Gyurcsány-szekta.
Mr.Woof
2022. október 24. 23:31
A tüntetők nem szigorú értelemben vett balosok...ugyanúgy előfordultak közöttük konzervatívak. Az meg pláne nem igaz, hogy a nemzeti erők ellen vannak. Mi lehet annál nemzetibb, hogy az emberek kiállnak a tanárok megbecsülése mellett?
néhai Ch.Pilot
2022. október 24. 22:37
A baloldal csak egyet tud tenni a forradalom emlékével: újra meg újra meggyalázni azt. Ez persze nem véletlen. A baloldal gyűlöli '56-ot, hiszen az ellene robbant ki, ők verték le, torolták meg, és 33 éven át "ellenforradalomnak" titulálták. Ha nem is a maiak személyesen, de az elődeik, szellemi, vagy tényleges felmenőik. Így bármilyen párhuzamot szeretnének vonni önmaguk és a forradalom között, az mind fals, erőltetett. Ráadásul a nép ezt tudja, és sehogyan sem fogadja el, nem hajlandó velük "ünnepelni". Megpróbálnak tehát egy alternatív népet, "tömeget" gyűjteni elégedetlen csoportokból (pedagógusok, egészségügyiek, esetleg a lázadásra amúgy is hajlamos kamaszok, egyetemisták), de ezek az "ünneplések" sorozatosan trágárságba, gyalázkodásba, lincshangulatba, "ünnepietlen" viselkedésbe torkollnak. Ők tehát vagy szétlövetik (2006), vagy szétsípolják (2016), vagy - idén - '56 valódi örököseit a magyar népet vádolják meg álszentséggel és a forradalom szellemiségének elárulásával (Ukrajnai párhuzam erőltetése), vagy gyávasággal (nem mernek központi ünnepséget tartani Budapesten). Ez sohasem fog megváltozni. Még ha jó szándékkal próbálnák, akkor sem! Pontosan azért, amit az elején írtam. A kiindulás hamis: ez a forradalom nem az ő forradalmuk, hanem az ellenük megtörtént forradalom volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!