Üzenet a háborúpárti uszítóknak!

2023. január 22. 10:48

Undorító dolog egy rózsadombi villából arról papolni, hogy ebben a háborúban vegyünk részt.

2023. január 22. 10:48
null
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Üzenet a háborúpárti uszítóknak!

Az elmúlt napokban ismét megszaporodott a hazai baloldali és liberális politikusok, valamint az utóbbiakhoz köthető propagandisták köreiben, hogy Magyarország most már tényleg aktívan lépjen be az orosz-ukrán háborúba. Szerencsére az Orbán-kormány élből lesöpri ezeket a felvetéseket, és kiáll az eddig vitt politikája mellett. A háborús uszítók figyelmébe pedig egy dolgot mindenképpen ajánlanék.

Meglehetősen undorító dolog egy rózsadombi, vagy egy Sváb-hegyi villából arról papolni, hogy ebben a háborúban vegyünk részt. Undorító, hogy ezek az alakok erkölcsi és morális szólamokat zengedeznek arról, hogy azon ukránok oldalára álljunk, akik lábbal tiporják a még Kárpátalján maradt magyarság jogait!

Felületesen nézve az 1500 kilométerre húzódó front valóban messze van a magyar határtól. Azonban, ha ebbe a konfliktusba aktívan beszállunk, akkor nagyon könnyen akár Magyarország is csatatérré változhat. Sokan erre azt mondják, ostobaságokat írok. Pont nekik tanácsolom, hogy egy percig ne higgyék el, azoknak a szavát, akik azt mondják, hogy hazánknak semmilyen bántódása nem lehet ebben a háborúban. A valóság az, hogy nagyon is lehet. Olyan gyorsan pokollá válhat az életünk, amit elképzelni sem tudunk. 1944. januárjában senki sem gondolta, hogy egy éven belül Magyarország egy romhalmaz lesz. Pedig az lett.

Akik álomvilágban élnek a rózsadombi villájukban, azok tényleg nem gondolnak bele szavaik és tetteik súlyába. Jó lenne, ha elhallgatnának ezek a háborús uszítók, de az igazán hasznos az lenne, ha ők járnának elől jó példával, és ha ennyire tetszik nekik ez a háború, akkor még a mai nap elindulnának a frontra.”

Nyitókép: Kovács András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. január 22. 23:17
"Pont nekik tanácsolom, hogy egy percig ne higgyék el, azoknak a szavát, akik azt mondják, hogy hazánknak semmilyen bántódása nem lehet ebben a háborúban. A valóság az, hogy nagyon is lehet. Olyan gyorsan pokollá válhat az életünk, amit elképzelni sem tudunk. 1944. januárjában senki sem gondolta, hogy egy éven belül Magyarország egy romhalmaz lesz. Pedig az lett." Én is tanácsolok valamit; egy percig se higgyék el azoknak a szavát, akik azt mondják, hogy egy orosz győzelem, Ukrajna orosz megszállása nem jelent biztonsági kockázatot Magyarország számára. Olyan gyorsan pokollá válhat az életünk, hogy elképzelni sem tudjuk! Február 24 előtt senki sem gondolta, hogy az orosz expanzió, az orosz barbarizmus ilyesmire képes. Pedig vannak történelmi tapasztalataink Moszkvával kapcsolatosan. Ha az orosz győz ( bár a fogalom nem tiszta, nem tudjuk, mit érthetünk győzelem alatt) az a jelenlegi status quo-t felborítja, és az azt követő káoszból lehet bármi. A mostani "békepártiak" valójában az orosz győzelmet és az utána következő káoszt segítenék élő, valójában ők az igazi háborúpárti uszítók! Magyarország nagyon könnyen újból a vesztes oldalon találhatja magát! A béke egy módon valósulhat meg; Ruszkik haza!
zsolti123
2023. január 22. 18:39
Kárpátalján százával tárolják hűtővagonokban az elesett katonák holttestét, a magyar határtól alig néhány száz méterre https://metropol.hu/aktualis/2023/01/karpatalja-szazaval-hutovagon-elesett-katonak-holttest-magyar-hatar-nehany-szaz-meter
csulak
2023. január 22. 18:32
Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
pemete jakab
2023. január 22. 18:31
"Undorító dolog egy rózsadombi villából arról papolni, hogy ebben a háborúban vegyünk részt." A "békepárti" Viktorka azért engedélyezi, hogy Ukrajnának szánt fegyverszállítmányok áthaladjanak Magyarország területén. https://infostart.hu/kulfold/2023/01/20/magyarorszagon-keresztul-is-kaptak-fegyvert-az-ukranok#
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!