Széder-este az amerikai nagykövettel

2023. április 07. 13:01

Örülök, hogy részt vehettem a vacsorán, a közös ünnepen.

2023. április 07. 13:01
null
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Széder-este az amerikai nagykövettel

A napokban meghívást kaptam David Pressman amerikai nagykövettől egy nagykövet úr hite szerint megtartott, szűk körű Széder-vacsorára, amit örömmel fogadtam el. 

Nincs annál meghatóbb és meghittebb élmény egy konzervatív európai számára, mint amikor a zsidó-keresztény kultúrkör valamely vallási közösségének tagjai együtt élik meg élő kapcsolatukat Istennel, vallják meg hitüket Istenük és közösségük előtt. Örülök, hogy részt vehettem a vacsorán, a közös ünnepen és a szabadságról ott kialakult és folytatott eszmecserén.

Örülök, hogy a Jobbik-Konzervatívok elnökeként meghatározott és következetesen képviselt jobbközép politikai irányvonalat egyre többen ismerik el és látják, hogy az általunk kijelölt út elvezet egy normális, európai, polgári Magyarországhoz.”

Nyitókép: Gyöngyösi Márton Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2023. április 11. 17:37
Nem semmi. Az antiszemita Gyöngyösi a listázással, disznólábakkal, a mássághős Pressman vacsoravendége EP képviselő. Jó eséllyel ,és erre hajt a következő ciklusban is EP képviselő lesz. No,de ha nem lesz, akkor mi lesz? Beolvas Pressmannak a másság miatt?
Brandon the great Negro
2023. április 08. 23:57
A Jobbik már nem Magyarországért mozgalom - konzervatívok. Aha! Azt hittem Vona Spinoza látogatásánál nincs képmutatóbb.
néhai Ch.Pilot
2023. április 08. 22:54
Jé, ez a hülye tényleg azt hiszi, hogy a múltját végképp eltörölheti. :-) Ez a lény nem is tekinthető embernek, de még gerinces állatfajtának sem. Normális, testében és lelkében egészséges ember valójában el sem tudja hinni, hogy ilyen létezhet, amíg nem találkozik vele. Íme, Gyögyösi Márton a Segglik (ex-Jobbik) Konzervatívok elnöke :-)
BlancoAgilon38
2023. április 08. 22:23
Te undorító faszfej. Hogy lehetsz még ott, ahol vagy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!