Kuncze hiányolja a szakmaiságot

2012. augusztus 01. 10:20

Az SZDSZ egykori elnöke szerint a kormánynak szétverte a működő rendszereket, viszont nem sikerült azok helyére újakat felépítenie.

2012. augusztus 01. 10:20

Kuncze Gábor az Egyenes Beszédben bukásnak minősítette a kormány különböző szakpolitikai területeken kifejtett teljesítményét, majd kijelentette: „A választók várnak valamire – én azt gondolom, hogy a választó fejében már megérett az összefogás igénye, mert mást akarnak, mint ami jelenleg van. Nem akarják, hogy megint pártpolitikai marakodás, és a pártpolitikusok személyes ambícióinak martalékává váljon az ország jövője. Mápredig most ez a tét, csak nincs róla vita.”

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2012. augusztus 01. 21:38
porszem a lop stop-os gépezetbe, elapadtak a források..kénytelen a piacrol megélni bagoért bohockodn,i fillérekért rádiozni...hejj amikor ömlöttek a százmillák minden iránybol..az volt a cukorság.
slomovicz
2012. augusztus 01. 21:25
Kuncze egy jelentéktelen , tehetségtelen barom. Felemelkedését a politikában csak annak köszönhette, hogy becstelenül kiszolgált bizonyos "üzleti" köröket. Azt a gyalázatot, sohasem bocsájtom meg neki , hogy egy külföldi hivatali megkeresésre, hivatalos igazolásban állitotta "Az ÁVH börtöneiben NEM kínoztak meg embereket". Ez egy ilyen ember. Soha többé ne kerüljön vissza a politikába. Menjen el éjjeliőrnek. A magyar történelem túllépett már ilyen figurákon. Az, hogy az ATV-ben mit pofázik- teljesen lényegtelen.
gary_cooper
2012. augusztus 01. 21:21
Az a tény ne is zavarja Kunczét, hogy a meglévö és müködö rendszereket már ök szétverték 2010 elött. Szemét, hazug alak...
Earthq
2012. augusztus 01. 20:30
Ki az a Kuncze? Rabosított fehér galléros bűnöző. Mi az-az Atv? Egy olyan államilag támogatott média felület... /Az-az a te és az én pénzemből, ami 0-24 órán keresztül képes hülyeséget beszélni.../ Egyetlen egy dolog igaz amiről tudnak beszélni: Ma a választók többsége nem hajlandó se az Mszp-re, Fideszre, Lmp-re, Jobbikra szavazni... a többieknek még kevesebb az esélye... Vajon képes lesz-e egy olyan csoportnak elő állnia, akik tudják képviselni a gazdasági igényeket, a magyarságot, illetve 30 percnél tovább igazat mondani...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!