A hallgatói tüntetések arcai

2013. január 24. 10:16

A decemberi diáktüntetések szervezői most érezték úgy, hogy „nincs tovább”, de politikai ambícióik nincsenek.

2013. január 24. 10:16

Az RTL Klub Házon kívül című műsora egy asztalhoz ültetett hat egyetemistát és gimnazistát, akik részt vettek a decemberi diáktüntetések szervezésében. Néhány hónappal ezelőtt még nem gondolták, hogy politikai viták főszereplői lesznek, hogy ők fogják képviselni a másik oldalt a kormányzattal szemben – mondták a műsorban.

Eljött az idő arra, hogy kimondjuk azt, hogy nincs tovább” – indokolta fellépésüket Barabás Richárd, a HaHa aktivistája. „Van egy olyan réteg Magyarországon, akinek kompletten elvették a jövőképét” – panaszkodott Nemes Balázs, a Corvinus hallgatója. Később kiderült, hogy van köztük, aki politikai ambíciókat is dédelget, de a többség nem politizálna tovább.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2013. január 26. 09:50
Én a fiatalok pártján vagyok! Szüksége van Magyarországnak egy elit avantgard ifjúsági csoportra. Én bízok a fiatalokban. Miért? Mert rájönnek, hogy az életforma igazi alapja a család; hogy elmúlik az a korszak életükből, amikor polgárpukkasztással foglalkoztak; hogy a problémákat tudományosan kell vizsgálni. Mindenképpen vessék ki életükből a gőgöt, a beképzeltséget! Alázat, de nem szolgalelkűség. Tapintat, tisztelet és - ravaszság, amit senki ne vegyen észre. Sok sikert Fiatalok! (egy 68 éves)
geraz51
2013. január 25. 14:51
Tudjátok gyerekek,hogy mi a baj?Az a baj,hogy nem tudjátok honnan ered a probléma.Rossz helyen tüntettek,pont azoknál kellene akik most rátok akarnak akaszkodni.Elkúrták az egész országot és most titeket küldenek az arcvonalba az ő hitelességük visszaállítása érdekében.Hiába tagadjátok,eszközök vagytok a kezükben.Ha észre veszitek ha nem.8 év FIDESZ kormányzás után is ilyen problémák lesznek az országban akkor el lehet zavarni őket.
rajgy
2013. január 25. 08:42
Ezek valóban nem politikai pályára készülnek? És inkább valami hátsó, eldugott irodában szeretnének körmölni? Akkor mutasson nekem valaki egy olyan marha, önkinzó munkaadót, aki pont az ilyen pofátlanul követelőző, szervezkedő, szemtelen munkavállalókra vágyik!
1120
2013. január 25. 02:20
15 perc hírnév.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!