Drukkerek a HaHásoknak: Haljatok éhen Londonban!

2013. február 13. 08:36

Az ELTÉ-s hallgatói fórumra érkező huligánok beszóltak a demonstrálóknak, aztán távoztak is.

2013. február 13. 08:36

 

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MarKess
2013. február 13. 18:59
A "foci"-tol az összes forrást és támogatást meg kell vonni, aki tényleg szereti a játékot, az hobbi szintén űzheti. De úgy tűnik Murphy törvénye örök érvényű Magyarországon. "A leghülyébb ötletek valósulnak meg a leggyorsabban." Büdös foci csöcslék, még nekik áll feljebb... De nem tudnak két szót leírni helyesen Rohadt CSÜRHE Golyót az összesnek!!!!!!!!!!!!!!!
gebasz
2013. február 13. 16:21
a drukkerek résézről elfogadható érv lett volna még pl. az is, hogy a diákok csak ne tüntessenek az egyetemeket érintő pénzelvonások ellen, mert kell a pénz a stadionokra (legalább 30milliárd), meg kell érteni a diákoknak és kész! nem inkább a magyar focinak kellene önfenntartónak lennie??
orlando38
2013. február 13. 16:02
Végülis ez egy fórum volt, bementek a srácok és elmondták a véleményüket, majd elmenekültek, még mielőtt vitatkozni is kellett volna, és meghallgatni a másik fél érveit. Fantasztikusan sikeres az egész társadalmat megosztó politikája a Fidesznek, és a hozzá tartozó a vele nem értők elleni médiahadjárata. Megfigyelhető, hogy szinte minden ügyben,nem mellette, hanem a másik oldal ellen próbál hangolni, ami lecsapódva ilyen gyűlőletté alakul át. Ezt a tegnapi példa is mutatja. Azért mennyire fura, hogy egy 30 körüli magyar szurkólónak a jogaikért kiálló egyetemisták a legfőbb ellenfelei.Annyira nem lát az orra elé, hogy ezek a fiatalok az ő gyereke jogaiért is harcolnak éppen.
2013. február 13. 14:37
A Loki tippmixelje szépen össze a pénzt a stadionra! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!