KLIK-igazgató: Nekünk kell biztosítani a krétát

2013. február 05. 10:31

Marekné Pintér Aranka szerint nem csökkenhetnek a pedagógusbérek.

2013. február 05. 10:31

A Hír TV Rájátszás című műsorában a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ igazgatója, Marekné Pintér Aranka elmondta: nem jelezték neki, hogy van olyan pedagógus, aki nem kapta meg a bérét.

Szerinte pedagógusbérek elvileg sehol nem csökkenhetnek, ám az önkormányzat megvonhatta az extra juttatásokat. Marekné úgy tudja, egyes önkormányzatok már mérlegelik, hogyan tudnák a továbbiakban is nyújtani ezt a bónuszt.

Hoffmann Rózsa krétás kijelentéséről azt mondta: „Nem hiszem, hogy ilyen elvárás megfogalmazódhat a tanárok esetében, mivel a működtető-fenntartó kell, hogy biztosítsa a krétát és a papírt is”.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. február 05. 18:47
...de a WC-papírról már az Államtitkár-Asszony dönt...
orbán(c)
2013. február 05. 18:22
Tied biztos nem némber.
huttinger
2013. február 05. 13:40
"""Szerinte pedagógusbérek elvileg sehol nem csökkenhetnek,""" Ehhez képest a párom 15e Ft nettóval kevesebbet kapott.Semmilyen extrája nem volt. És olvastam tegnap, hogy Secnir párja is pontosan ugyan ennyivel kapott kevesebbet.
bookmark
2013. február 05. 13:34
Engem az érdekelne, hogy mit kell ahhoz tanítania egy tanárnak, hogy az önkormányzat úgy döntsön, hogy neki a fizetése felett még az önkormányzattól is jár pénz. A nehézségek is arra utalnak, hogy az oktatást digitális szintre kell vinni. Kevesebb humán közreműködéssel, kevesebb politikai ellenállással és kevesebb sztrájkkal. A diákok csak nyerni fognak rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!