Miért jó, és miért nem az ócsai lakópark?

2013. február 07. 10:18

A lakóparkba pályázó egyik család szerint jó lehetőség Ócsa, míg egy másik pályázó család a kifogásokat sorolta ellene.

2013. február 07. 10:18

A Házon Kívül riportjából kiderül: az ócsai lakópark – mely a névadó településtől messze található – több mint kétmilliárd forintba került, és 80 családnak ad majd otthont tavasztól. Ennyi pénzért azonban 230 lakást megvehetett volna az állam.

A házak tavasszal lesznek kész, ekkora költözhetnek be az új lakók, akik február 15-ig pályázhatnak a lakásokra. A Házon Kívül két olyan családdal készített riportot, akiknek saját otthonuk végrehajtók kezében van, és pályáztak az ócsai házakra. 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laci0011
2013. február 07. 16:18
Érdemes adót fizetni ebben a tündérországban,ha ilyen hatékonysággal költik el az adóforintjaimat,ezek a félázsiai félművelt korrupt csinovnyikok.Ritka eklatáns példája mire jó ez az etatista őrület ami itt folyik...1% a hatékonysága ezeknek esetleg véletlenűl 10%.Nem csoda ha semmire nem elég az adóbevétel!
nyulaspista
2013. február 07. 14:44
A Naplóban is volt ilyen riport. Ott még azt mondta az érintett család, hogy milyen jó ez a lakópark és oda akarnak menni. Másnap voltak a tv2 mokkában éás már húzták a szájukat, hogy milyen sz@r ez, ez se jó, az se jó. Egyrészt gondolom trutykóék a szájukba adták, hogy ágáljanak a jó ellen, másrészt nagyon örülök, mert legalább egy idióta család kiesett a körből és helyettük olyan költözhet be, aki meg is érdemli. Kívánok nekik sok sikert !
bini
2013. február 07. 14:31
Már hogyne. S utána újból segithetett volna a ki nem fizetett rezsiszámlán és szociális segitséget adva eléldegélt volna a család anélkül, hogy "felemelve" a segét maga gondoskodna magáról. Ócsán nagy kertet, méltányos lakbért és munkalehetőség, iskola, ovoda ellátás is biztositott és segitő szolgálat az élet normalizálásához. Gondolom, hogy mivel karitativ segitő szervezet válasza ki a családokat azok eddigsem voltak meg segitség nélkül. Most kaptak egy lehetőséget. Lehet sirni, vagy a hid alá menni. Én nem tudom, hogy egyes médiáknak és politikusoknak milyen boldogságot okoz az, hogy kiszolgáltatott embereket hecceljenek. Számomra mindig egy talány az ilyen fajta viselkedés. Ha segiteni nem tud, vagy nem akar akkor maradjon csendbe és inkább a pozitimuvokat találja meg, s biztatást és reményt komunikálja.
OmegaMale
2013. február 07. 14:19
" Ennyi pénzért azonban 230 lakást megvehetett volna az állam." Remélem legközelebb 230 lakást vesz az állam. A Házon Kívül majd arra fog panaszkodni, hogy ebből a pénzből 80 családi házat lehetett volna építeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!