Tudták, hogy ma tíz éves a Facebook?

2014. február 04. 13:24

2004. február 4-én, ma tíz éve indult el a Facebook. De mire volt jó valójában? Some Grey Bloke megmondja a frankót.

2014. február 04. 13:24

Some Grey Bloke, ez a szürke figura elmagyarázza, hogy mire jó a Facebook: az úgynevezett „barátok” gyűjtésére.

A legszűkebb kör azokból az emberekből áll, akiket néha fizikailag még lát; a másik kör az, akiket régen ismert, de valójában már ezer éve nem találkoztak, nincs semmi közük egymáshoz, és már nem is lesz. Egy nagyobb kör azokból az emberekből áll, akikkel soha nem találkozott élőben, csak a neten kereszül tartják a kapcsolatot.

Az utolsó csoport pedig a jól kinéző nőkből áll, őket külön kategóriákra osztotta: a túl fiatalokra, a nem praktikusokra, és a lehetőségekre. Grey Bloke-nek ez a legjobb a Facebookon: órákon át az elérhető csajok fotóit nézegetni a közösségi hálón, a magánéletük után leskelődve.

Na, ki ismert magára?

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2014. február 05. 08:48
de egy átlag beíróban mi lehet érdekes az fbi moszád számára ? semmi, az átlag az átlag, oszt jónapot
Akitlosz
2014. február 04. 19:21
A Mandinert is a fészbukk pénzeli? Reklámozásra nem sokat kellhet költeniük, mert rengeteg lökött a fészbukkot reklámozza önként. Aki használja meg is érdemel mindent, amit ezért kap.
Shlomo Morel, egy igaz ember
2014. február 04. 17:12
a kurucinfó meg 8 éves. és? kit érdekel? aki fenn van a facebookon, az egyenesen az FBI-nak és a Moszadnak is megadhatná az adatait, úgy egyszerűbb lenne
egysegelem
2014. február 04. 16:07
En meg elmondom, hogy 10 ev alatt nem sikerult regisztralnom ra. :) Es ez a jovoben sem fog valtozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!