Pintér: Storck azt folytatta, amit elkezdtem

2016. január 08. 12:36

Egervári Sándor és Pintér Attila is örül, hogy kijutott a válogatott az EB-re. Pintér Attila szerint Storck azt a munkát folytatta, amit ő elkezdett.

2016. január 08. 12:36

A Nemzeti Sport megkérdezte a válogatott korábbi szövetségi kapitányait, mit gondolnak arról, hogy a csapat kijutott az EB-re. Egervári Sándor szerint beérett a fiatalok általa elkezdett integrálása a magyar válogatottba. Pintér Attila szerint ő kezdte meg a munkát, ami most Bernd Storck alatt beérett. „Azt gondolom nagyon jól felmértem a magyar labdarúgást, hogy hogy tud előrelépni” – mondta Pintér.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2016. január 09. 11:07
Nem az előrelépésről van szó, 1) hanem hogy Pintérnek 3 pontot kellett volna hozni az északírek ellen. 2) Az Egervárinak pedig bekkelni az 1-8 nál 3) Nem oldották meg a feladatukat, a Storck viszont mindkét norvég meccsen megoldotta. Ez a helyzet.
brekker
2016. január 08. 23:41
A mandiner kommentelői is a "járókában rúgtak utoljára labdába".
brekker
2016. január 08. 23:25
"Egervári Sándor szerint beérett a fiatalok általa elkezdett integrálása a magyar válogatottba. Pintér Attila szerint ő kezdte meg a munkát, ami most Bernd Storck alatt beérett." :) Megszüntetve-megőrizve halad előre a magyar labdarúgás a történelem által kijelölt úton.
daimler
2016. január 08. 22:56
Ez tárjáni paraszt mit képzel magáról? Focistaként is úgy fordult mint egy szénàsszekér! Sunyi nyalos focista volt ha azt focinak lehet nevezni! Addig amíg ilyen Bodnár Mezey, ossza azt észt addig nem lesz jobb! Irigyek a Dárdaira,Storckra ez a helyzet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!